egmutku Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G15 Ryzen 7 4800H Nvidia RTX 3050ti Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Call of Duty: WWII Türkçe Yama - TG Yama oyunu alacağım ama Türkçe yamayı buradan indirirsem bir şey olur mu?
Call of Duty: WWII Türkçe Yama - TG Yama oyunu alacağım ama Türkçe yamayı buradan indirirsem bir şey olur mu?
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 22 Mart 2023 #2 egmutku dedi: Call of Duty: WWII Türkçe Yama - TG Yama oyunu alacağım ama Türkçe yamayı buradan indirirsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben oradan yüklemiştim kolay arayüzü var ve güvenilir
egmutku dedi: Call of Duty: WWII Türkçe Yama - TG Yama oyunu alacağım ama Türkçe yamayı buradan indirirsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben oradan yüklemiştim kolay arayüzü var ve güvenilir
egmutku Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G15 Ryzen 7 4800H Nvidia RTX 3050ti Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Blacanka dedi: Evet ben oradan yüklemiştim kolay arayüzü var ve güvenilir. Genişletmek için tıkla... Tamam cevabın için teşekkür ederim.
Blacanka dedi: Evet ben oradan yüklemiştim kolay arayüzü var ve güvenilir. Genişletmek için tıkla... Tamam cevabın için teşekkür ederim.