Bence önce CoD1 ve CoD2 oyna sonra Modern Warfare serisine zıpla sonra Black Ops 1, 2 (3,4 ü oynamanı tavsiye etmem) ondan sonra seri olmayan oynunlara geç. Tavsiyem bunlara Ghost ile başlaman
Hikaye bir bütün değil seriler bir bütün seriler arası bir bağlantı yok
Bence önce CoD1 ve CoD2 oyna sonra Modern Warfare serisine zıpla sonra Black Ops 1, 2 (3,4 ü oynamanı tavsiye etmem) ondan sonra seri olmayan oynunlara geç. Tavsiyem bunlara Ghost ile başlaman
Hikaye bir bütün değil seriler bir bütün seriler arası bir bağlantı yok
Oyunların hikayeleri bütün değil. Farklı temaları kapsayan birden fazla serileri mevcut.
Modern savaş teması arıyorsanız,
Call of Duty 4: Modern Warfare öneririm. Seri olarak 3 oyunu var. Modern Warfare 2, Modern Warfare 3
The new action-thriller from the award-winning team at Infinity Ward, the creators of the Call of Duty® series, delivers the most intense and cinematic action experience ever. Call of Duty 4: Modern Warfare arms gamers with an arsenal of advanced and powerful modern day firepower and transports...
Yılın en çok beklenilen oyunu ve tüm zamanların en çok satan birinci şahıs aksiyon oyununun devamı; Modern Warfare 2, oyuncuları, dünyayı yıkımın eşiğine getirmeye kendini adamış yeni tehtitlerle karşı karşıya getirerek sürükleyici ve heyecanlandırıcı aksiyona devam ediyor.
The best-selling first-person action series of all-time returns with an epic sequel to the multiple GOTY award winner Call of Duty®: Modern Warfare® 2...
One of the most critically-acclaimed games in history, Call of Duty: Modern Warfare is back, remastered in true high-definition, featuring improved textures, physically based rendering, high-dynamic range lighting and much more.
store.steampowered.com
İkinci dünya savaşı temalı oyun ise eski bir oyun olmasına rağmen COD 2 ya da Call of Duty: World at War. Hikaye olarak bağımsızlar.
Bir de hikaye olarak bu serilerden bağımsız soğuk savaş temalı "Black Ops" serisi var. Ona da göz atabilirsiniz.
İlk iki oyunundan sonra hikaye modu yok diye biliyorum.
Hikayesel olarak zayıf 3 pek alakası yok 4 zaten sadece online bir oyun hikaye modu yok hiç oynamadım fakat bence online işi bfye bırakılmalı
mw serisi 3 oyun sonradan cıkan tek mw hikaye ile alakalı değil
Hikayesel olarak zayıf 3 pek alakası yok 4 zaten sadece online bir oyun hikaye modu yok hiç oynamadım fakat bence online işi bfye bırakılmalı
mw serisi 3 oyun sonradan cıkan tek mw hikaye ile alakalı değil
Bence bilmen gereken hikaye olarak cod online olarak bf olması ikiside birbirini diğer türde yenemiyor
zevklerini bilmiyorum ama cod mw serisinden zevk almayan görmedim daha.
Bence bilmen gereken hikaye olarak cod online olarak bf olması ikiside birbirini diğer türde yenemiyor
zevklerini bilmiyorum ama cod mw serisinden zevk almayan görmedim daha.
Çok herkes övüyor falan bi de şu "Press F" mevzusu falan var bilen bilmeyen herkesin dilinde. Neymiş bunlar dedim artık. Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
Çok herkes övüyor falan bi de şu "Press F" mevzusu falan var bilen bilmeyen herkesin dilinde. Neymiş bunlar dedim artık. Teşekkürler bilgilendirmeniz için.