T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 5 Aralık 2022 #1 Call of Duty serisini izlemek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Özellikle de ghost için izleyeceğim. Hikayede kopukluk olmasın.
Call of Duty serisini izlemek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Özellikle de ghost için izleyeceğim. Hikayede kopukluk olmasın.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 5 Aralık 2022 #2 Ghost için 2007'de çıkan Modern Warfare'dan itibaren izleyebilirsiniz fakat Ghost isimli karakterin öyle çok bir hikayesi yok. Taktığı maskeden ötürü şişirilmiş bir karakterden başka bir şey değil.
Ghost için 2007'de çıkan Modern Warfare'dan itibaren izleyebilirsiniz fakat Ghost isimli karakterin öyle çok bir hikayesi yok. Taktığı maskeden ötürü şişirilmiş bir karakterden başka bir şey değil.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 5 Aralık 2022 #3 Bu tarz serileri acip dogru duzgun izlemek istiyorsaniz wiki sayfasina ugrayip hangi seriyi izleyeceginize karar verin.
Bu tarz serileri acip dogru duzgun izlemek istiyorsaniz wiki sayfasina ugrayip hangi seriyi izleyeceginize karar verin.