Call of Duty Vanguard vs Battlefield 2042

İkisini de almazdım. Nasıl olsa adı COD olduğundan satar mantığıyla yapılan bir oyun Vanguard. BF 2042 de bildiğiniz gibi çok eleştiriliyor. Bence bu firmalara para verme ki adam akıllı oyun yapsınlar. Bu ne kardeşim? Mesela COD Vanguard ile beraber COD satışı %25 küsür azaldı. Sebebi ise 60 dolar verdiğin oyunun o kadar parayı haketmemesi. Çoğu kişi artık bu tür para yolmak için yapılmış oyunlara 60 dolar para vermek istemiyor. Ben olsam almazdım, şahsi fikrim.

Battlefield'dan yana olursanız 1 veya 5, hatta oynamadıysanız belki 4 bile çok daha iyi olur 2042'den.
Eğer CoD düşünürseniz de MW2019 diyebilirim. Black Ops felaketti, Vanguard daha da felaket.

Multiplayer oynamak için alacaksınız sanırım. Vanguard öneririm BF 2042 ücretsiz olacak diye söylentiler var çünkü. Ücretsiz olmasa bile Vanguard daha iyi bence.

Ben Vanguard yerine Cold War aldım. Vanguard'ı sevemedim, haritaları çok kötü oyun mekanikleri çok hızlı spawn olur olmaz ölüyorsunuz. İlla alacağım diyorsanız Cold War veya BF tarafından BF1 tavsiye ederim.

MW19 ve Cold War var Battlefield serisindende Hardline ve 2042 yok diğer bütün oyun serisi var Vanguard merak etmiştim ancak indirim hali bilene 600TL bayılmak gerekiyor BF 2042 ise Epic kuponu ile 115 TL denk geliyor tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı