Y Yoziri Decapat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 36 29 Ocak 2020 #1 Call of Duty ve PUBG'nin Mobile versiyonlari icin hangi emulatoru tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2020
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #2 Dostum hemen hemen tüm emulatörler aynı gameloop diğerlerine göre biraz daha performanslı. Dostum hemen hemen tüm emulatörler aynı gameloop diğerlerine göre biraz daha performanslı. Artı 0 Eksi
Dostum hemen hemen tüm emulatörler aynı gameloop diğerlerine göre biraz daha performanslı. Dostum hemen hemen tüm emulatörler aynı gameloop diğerlerine göre biraz daha performanslı.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 29 Ocak 2020 #3 Hocam zaten 2side tencentin çıkardığı oyunlar. Bundan dolayı 2sinide tencent gaming budy emülatöründen oynayabilirsiniz Artı 0 Eksi
Hocam zaten 2side tencentin çıkardığı oyunlar. Bundan dolayı 2sinide tencent gaming budy emülatöründen oynayabilirsiniz