Sfr_emr Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar 1 saattir bekliyorum ama bu ne oluyor ve kaç dakika sürer inmesi?
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Mayıs 2023 #2 Sfr_emr dedi: Arkadaşlar 1 saattir bekliyorum ama bu ne oluyor ve kaç dakika sürer inmesi? Eki Görüntüle 1766123 Genişletmek için tıkla... Hocam internetinizin hızına bağlı. Artı 0 Eksi
Sfr_emr dedi: Arkadaşlar 1 saattir bekliyorum ama bu ne oluyor ve kaç dakika sürer inmesi? Eki Görüntüle 1766123 Genişletmek için tıkla... Hocam internetinizin hızına bağlı.
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 Hocam çık gir yapın, bu bir oyun hatası. Eğer oyun tam indiyse. Yükleme ekranında birşey indirmez. Hemde galiba xbox kullanıyorsunuz. Konsollarda oluyor böyle hatalar. (Çık gir düzelmiyorsa. Konsol ayarlarından dns değiştirip öyle yapın Artı 0 Eksi
Hocam çık gir yapın, bu bir oyun hatası. Eğer oyun tam indiyse. Yükleme ekranında birşey indirmez. Hemde galiba xbox kullanıyorsunuz. Konsollarda oluyor böyle hatalar. (Çık gir düzelmiyorsa. Konsol ayarlarından dns değiştirip öyle yapın