Call of Duty: Warzone 2.0 nasıl oynanır?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Oyunu indirdim. Oyun karmaşık geldi ve her yerden adam çıkıyor. Nedense hep vs attığım insanlara karşı yeniliyorum, adama normal bir tabanca olmayan silah ile ben daha fazla sıkıyorum ve mermi değiyor ama o daha az vurmasıyla öldürüyor. 200-300 gibi yüksek seviyeli, daha farklı silahlara sahipler. Neden benimle yeni başlamış insanlarla beraber eşleştirmiyor? Taktik verebilir misiniz?

Hocam oyun zor zaten piyasadaki çoğu FPS oyunlarında gibi ar>smg>shotgun>tabanca, mantığı yok her silah eşit neredeyse o yüzden oyunu saatlerini harcayan adam her daim alıyor. Ben internet kafeye gittiğim zamanlar oynayabiliyorum Warzone fakat cidden eşleştirme sistemi çok bozuk. Hayır yani az oynanan bir oyunda olmamasına rağmen Activision eşleştirme sistemini hiç yapamıyor. Oyuna saatlerinizi vererek, mekanikleri çözerek, pratik yaparak anca iyi oynayabilirsiniz.

Call of Duty oyunlarından soğumama sebep olan olay bu işte. Oyunun çıkışı ile oynamaya başlayan veya token ile kasılarak silahların modifikasyonlarını erkenden açan kişiler iyi oynuyor. Seviyeye dayalı bir eşleştirme yapmıyor maalesef.
token ile kasmak mı ? aga adamalr multide silah kasıyor altı üstü token ne aslaka. ben bile shipmas haritasında ya da dmz de 1 saatte 3 silah kasmış adamı. para yatırmış filan diye yanlış bilgi vermeyin. p2w değil bu oyun. hazır verilen skinn silahı ise sizin sandığınız gibi uçarı kaçarı yok. iyi oynayanlara denk gelmişsiniz kısacası.

token ile kasmak mı ? aga adamalr multide silah kasıyor altı üstü token ne aslaka. ben bile shipmas haritasında ya da dmz de 1 saatte 3 silah kasmış adamı. para yatırmış filan diye yanlış bilgi vermeyin. p2w değil bu oyun. hazır verilen skinn silahı ise sizin sandığınız gibi uçarı kaçarı yok. iyi oynayanlara denk gelmişsiniz kısacası.
1 saatte 3 silah kastığınıza dair kanıtınız var mı? Shipment haritası ölüm maçı modunda ilk 3'ten aşağıya oynamayan birisiydim fakat günde 2-4 saat oynamama rağmen 4-5 günde bir silahın seviyesini anca 40-50 yapabiliyordum. Ayrıca silah kasmak bu kadar zor olmasa Token'lar da olmazdı. Oyun içinde böyle şeylerin bulunmasının sebebi zaten hızlı kasılmaktır.

P2W değil mi? Cold War oynadığım zaman "Marshal" silahını çift şekilde kullanabilmek için son seviyeye kadar götürmem lazımdı. Hazır satılan pakette ise direk eklentili şekilde geliyordu. Bu P2W değil mi? Cold War oyunundan örnek verdiğime bakmayın. Neredeyse tüm oyunları aynı sistemi barındırıyor.

Son düzenleme:
Kanıttan kastın hesabımsa buyur interstellar camosuna kadar açık hatta. Nasıl oynadığımı anlatmaya bile gerek yok. Günde 7 8 saatten aşağı oynanam ve evet 2 buçuk saatte 3 değil düzeltiyorum tokensiz 4 silah kasmışlığım var hatta. MW III ün shipmas etkinliğinde 1 hafta önce hem de.
1.si MW2 de yani wz 2.0 da hiçbir silahın leveli 35 filan geçmiyor.

2.si ölüm modu yerine daha fazla kill alabileceğin kill confirmed ya da hard point gibi modlarda 2 kat fazla kill alırdın. Ki oyun sana zaten bedava 2X XP point veriyor.
Tokenlar la çok çok daha hızlı kasarsın. Aradaki fark bu.

Evet P2W değil. P2W in anlamını öğrenmenizde fayda var. Hemen kopyalayıp paylaşayım.

"P2W(pay to Win) nedir;Online oyun jargonunda belirli bir ücret ödeyerek ücret ödemeyen diğer oyunculardan üstün olma durumu. "parayı veren düdüğü çalar" da diyebiliriz."

Burada seviye 4'te ya da 10 da açılan bir eklenti senin Win almana ya da kaybetmene sebep olmaz. Silah kasamayıp Win alamama diye bir durumdan bahsederseniz size gülerler.
P2W konusunda sanırım mobil oyunlarla karıştırdınız ya da MMORPG tarzı oyunlarla.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    271,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.jpg
    2.jpg
    259,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    264 KB · Görüntüleme: 34
  • 4.jpg
    4.jpg
    255,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 5.jpg
    5.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 6.jpg
    6.jpg
    259,4 KB · Görüntüleme: 49
ha bu arada Tüm tokenlarım da duruyor battle pass den gelen ve etkinliklerden gelen tokenlar.. mw 3 ün xp etkinlikleri yeterli oldu zaten.

Dosya Ekleri

• 1111111.jpg
    1111111.jpg
    185,9 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı