Bu hatayı alıyorum ve internette yazan her şeyi yaptım ama Steam'de dosya bütünlüğünü doğrulayınca her seferinde 13 dosya eksik buluyor yardım 3 gündür giremedim.
Bende de aynısı oluyor ilk gün oynadım ertesi gün giremedim VPN ile giriş yaptım sonra VPN ile de bu hatayı almaya başladım sonra belgerimdeki Call of Duty klasörünü silip denedim oyuna giriş yaptım çıktıktan sonra tekrar bu hatayı almaya başladım şu an hiçbir çözüm yolu çalışmıyor DNS, internet sıfırlama, modem arayüzünden sıfırlama her yolu denedim internet: TurkNet ve AirTies 5650TT modelini kullanıyorum ve sorunun kaynağına dair hiçbir açıklayıcı bilgi yok.
ProtonVPN'den Hollanda'ya bağlanarak girebiliyorum ancak bazen ping oluyor. Bu portlar bazılarında çözüm sağlamış ben de güvenlik duvarına ekledim ama olmadı belki sizde olur.
ProtonVPN'den Hollanda'ya bağlanarak girebiliyorum ancak bazen ping oluyor. Bu portlar bazılarında çözüm sağlamış ben de güvenlik duvarına ekledim ama olmadı belki sizde olur.
Çözümü buldum çok saçmaydı ama işe yaradı üstte yazdığım her şeyi yaptıysanız ve yine de olmadıysa modeminizin her kablosunu sökün ama hepsini güç kablosu Ethernet kablosu sökün sonra 5-10 dk bekleyin geri takın oyuna girebileceksiniz başta olmaz diyordum ama oldu.