Call of Duty Warzone 60FPS ve 120FPS farkı

Galvarino

Hectopat
Yer
Wall Maria
Daha fazla  
Call of Duty Warzone'da 60FPS ile 120FPS arasında çok büyük fark var mı? FPS farkı rekabetçi oyunlardaki gibi Battle Royale oyunlarda da hayati derece önemli mi?

Call of Duty Warzone'da 60FPS ile 120FPS arasında çok büyük fark var mı? FPS farkı rekabetçi oyunlardaki gibi Battle Royale oyunlarda da hayati derece önemli mi?

Eğer monitör Hz'si 120 144 165 ya da 240 ise evet farkı kesinlikle hissedersiniz. Fakat 60 ya da 75 Hz bir monitör ile fazla önemli değil.

Warzone'da biraz etkili. Oyunun tam sürümü var bende, Hardcore Search&Destroy modunda tek kurşunla öldüğümüzden ping ve monitör HZ değeri önem arz ediyor.

Warzone'da biraz etkili. Oyunun tam sürümü var bende, Hardcore Search&Destroy modunda tek kurşunla öldüğümüzden ping ve monitör HZ değeri önem arz ediyor.
O zaman ben baştan kaybediyorum. Ping 100ms kadar çıkıyor. Ama ethernet kablosu takacağım için Ping yüzünden takılmaları önlerim diye düşünüyorum.

O zaman ben baştan kaybediyorum. Ping 100ms kadar çıkıyor. Ama ethernet kablosu takacağım için Ping yüzünden takılmaları önlerim diye düşünüyorum.
Ben ethernet ile 90-100 ping alıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sormamın sebebi bende olan Xbox One X'in yanına AOC 24g2u almayı düşünüyorum, konsola 1080p 120hz desteği geldiği için. Ancak bu oyun destekliyor mu? ya da genel olarak sadece laf olsun diye mi koydular. Hiç Türkçe kaynak yok. Yabancıların hala kafası karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…