Call of Duty Warzone ayarları nasıl olmalı?

FuNN07

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2020
Mesajlar
185
Çözümler
1
Arkadaşlar YouTube'dan araştırdım biraz bilgi sahibi oldum fakat bir de buraya sormak istedim. Örneğin "daily download limit" tarzı bir ayar vardı bunun üstünde de buna benzer bir ayar vardı, bu ayarlar ne işe yarıyor? Oyunda bütün ayarlar en yüksekte olmasına rağmen oyun bulanık görünüyor. Acaba "Radeon Settings"de yapmam gereken ayarlar mı var? Bu arada FPS 70-100 arası değişiyor normal midir?
Sistem: RX590 R5 3600 8x2 3200MHz RAM.

1610629231179.png


1610629243992.png
 
Gerek yok, High ayarlarda Anti Aliasing 1X 70 FPS alırsınız.
Şuan ayarlar en yüksekte ve 70-100 arası alıyorum. Açık söylemek gerekirse 80'in altına indiğini hiç görmedim ama Radeon Settings'de böyle ortalama 63 dediği için 70-100 arası yazdım :D Ayarları dediğin gibi yaparsam bulanık görüntü gider mi sence?
 
Şu an ayarlar en yüksekte ve 70-100 arası alıyorum. Açık söylemek gerekirse 80'in altına indiğini hiç görmedim ama Radeon Settings'de böyle ortalama 63 dediği için 70-100 arası yazdım :D Ayarları dediğin gibi yaparsam bulanık görüntü gider mi sence?

Çok fazla etkilemez, ama yine de istiyorsanız videolara bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı