Merha Call of Duty Warzone'de hata almıyorum ama rehber bulamadım size sormak istedim. TikTok'ta görüyordum Warzone oynuyanları birini bayıltınca bıçak fırlatılıyor o hangi tuş ile oluyor bir bulamadım ve koşarken elimizdeki silahı bırakamıyorum. 2. silaha geçiyor ve sağda skiller var bomba falan nasıl kullanılıyor?
Read this guide to learn about the Throwing Knife Lethal equipment in Call of Duty: Modern Warfare & Warzone! Find out how and when to use, gameplay tips, tricks, and more!
Teçhizattan "lethal" bölümüne "thowring knife" eklerseniz fırlatabilirsiniz. Özel vuruş için ise bahsettiğiniz bitirici vuruşu yapan karakteri ekleyip, rakibe yaklaşınca yakın dövüş tuşuna basmanız gerekiyor.
Teçhizattan "lethal" bölümüne "thowring knife" eklerseniz fırlatabilirsiniz. Özel vuruş için ise bahsettiğiniz bitirici vuruşu yapan karakteri ekleyip, rakibe yaklaşınca yakın dövüş tuşuna basmanız gerekiyor.
O dipçikle vurma işte. Yüksek ihtimalle size dipçikle vurup sonra bitirici vuruş yapıyordur. Kimisi ikisini üst üste koyuyor, kimi farklı yere alıyor. Buradaki bitirici (finisihing) vuruşları demiyor musunuz?