Call of Duty Warzone "crash handler" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

MORDEE

Femtopat
Daha fazla  
Call of Duty Warzone girmeye çalıştığımda crash handler hatası alıyorum. Dün oynuyordum bir sorun yoktu oyunun ana hikayesini oynadığım için DLC'ler kısmından her şeyi çıkardım sadece campaign kaldı. Tekrar açtığımda bu hatayı verdi. Tekrar DLC'leri eski haline getirdim dosyaları doğruladım 30 GB kadar dosya indirdi ancak hata hala aynı toplam 4 kere doğrulama yaptım işe yaramıyor. Az önce bir daha yaptım tekrar indirilecek dedi ama indirilmedi nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• warzone hata.png
    251,8 KB · Görüntüleme: 242
Oyunun ilk çıktığı günden beridir yaşıyorum bu sorunu. Düzeltmediler hala ve doğrulama yapınca 13 dosya diyor ama hep tekrar tekrar aynı dosyayı gösterip indirdim deyip indirmiyor.

Aynı sorun bende de var çözerseniz söyler misiniz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güncellemeden sonra bende de oldu internette yazılan rehberleri okudum ve ne uyguluyorlarsa yaptım ancak sorun çözülmedi. Hatta birini buraya atayım.

Oyunun ilk çıktığı günden beridir yaşıyorum bu sorunu. Düzeltmediler hala ve doğrulama yapınca 13 dosya diyor ama hep tekrar tekrar aynı dosyayı gösterip indirdim deyip indirmiyor.

Sen bu sorunu nasıl çözüyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…