Call of Duty Warzone "DirectX encountered an unrecoverable error" hatası

• Konuyu başlatan cnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.763

cnc

Hectopat
Daha fazla  
Battle.net üzerinden de Steam üzerinden de kaç defa sil yükle yaptığımı hatırlamıyorum. Kurulması gereken, yazılması gereken her şeyi yaptım. Bakmadığım yer, yapmadığım şey kalmadı. Aklıma hiçbir şey gelmiyor artık. Ne MSI Afterburner gibi bir şey kullanıyorum ne de Torrent vari bir şey. Fakat oyunu her dosyalarını doğrulama yaptığımda görselde olduğu gibi her defasında eksik dosya buluyor. Bir döngü gibi. Bir fikri olan var mı acaba?

AMD Adrenalin'den hız aşırtma(overclock) değerlerinizi kontrol edin. Warzone 2 OC kabul etmiyor, direkt directx hatası yapıştırıyor. Ek olarak sisteminizi de eklerseniz daha kolay yardımcı oluruz.

AMD Adrenalin'den hız aşırtma(overclock) değerlerinizi kontrol edin. Warzone 2 OC kabul etmiyor, direkt DirectX hatası yapıştırıyor. Ek olarak sisteminizi de eklerseniz daha kolay yardımcı oluruz.

Vega 11 kullanıyorum OC desteği yok. 16 GB RAM Ryzen 3350G anakartı hatırlayamıyorum kusura bakmayın.

Oyun maksimum buraya kadar açılıyor bu yazı son gördüğüm kare oluyor

Eki Görüntüle 1770126

Dosya Ekleri

• 1683466245676.png
    169,2 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…