Hamza4859 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 RAM 16GB Ekran kartı GTX 1660 SUPER Anakart ASUS PRİME H410M-A İşlemci i3 10100f Warzone'a girerken bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı? Her yolu denedim neredeyse ama hala açılmıyor.
Warzone'a girerken bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı? Her yolu denedim neredeyse ama hala açılmıyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.089 Makaleler 26 Çözümler 519 10 Ekim 2024 #2 Öncelikle kullandığınız internette güvenlik internet ayari açıksa kapatın. İkinci olarak mobil veriniz varsa öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Öncelikle kullandığınız internette güvenlik internet ayari açıksa kapatın. İkinci olarak mobil veriniz varsa öyle deneyin.
KS KS Hamza4859 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 Emir M. dedi: Öncelikle kullandığınız internette güvenlik internet ayari açıksa kapatın. İkinci olarak mobil veriniz varsa öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli internet kapalı mobil veriylede olsa bile sürekli onunla giremem çok yer. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Öncelikle kullandığınız internette güvenlik internet ayari açıksa kapatın. İkinci olarak mobil veriniz varsa öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli internet kapalı mobil veriylede olsa bile sürekli onunla giremem çok yer.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #4 Hamza4859 dedi: Hocam güvenli internet kapalı mobil veriylede olsa bile sürekli onunla giremem çok yer. Genişletmek için tıkla... Warzone'un optimizasyonu iyi değil hocam. Sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Hamza4859 dedi: Hocam güvenli internet kapalı mobil veriylede olsa bile sürekli onunla giremem çok yer. Genişletmek için tıkla... Warzone'un optimizasyonu iyi değil hocam. Sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
KS KS Hamza4859 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #5 The Notorious dedi: Warzone'un optimizasyonu iyi değil hocam. Sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de hocam bir michael myers falan gelmiş bir bakayım diye gircektim giremedim ya. Artı 0 Eksi
The Notorious dedi: Warzone'un optimizasyonu iyi değil hocam. Sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de hocam bir michael myers falan gelmiş bir bakayım diye gircektim giremedim ya.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #6 Hamza4859 dedi: Bence de hocam bir michael myers falan gelmiş bir bakayım diye gircektim giremedim ya. Genişletmek için tıkla... Valla ben 10 kez girmeye çalıştım 4'ünde giremedim oyuna oradan anlayın artık. Klasik Call Of Duty candır. Biz eski Mw serisinden devam hocam. Artı 0 Eksi
Hamza4859 dedi: Bence de hocam bir michael myers falan gelmiş bir bakayım diye gircektim giremedim ya. Genişletmek için tıkla... Valla ben 10 kez girmeye çalıştım 4'ünde giremedim oyuna oradan anlayın artık. Klasik Call Of Duty candır. Biz eski Mw serisinden devam hocam.