Call of Duty: Warzone en iyi optimizasyon ayarları

İşletim sistemi
Windows 10

efeonline

Femtopat
Arkadaşlar, GTX 1650/i3-9100f/8gb ram/75 HZ monitör kullanıyorum. Call of Duty Warzone oynamaya başladım fakat hala en iyi optimizasyon ayarlarını bulamadım, bir öneriniz var mı?

GeForce Experince'den seçebilirsin ben öyle yapıyorum çoğu (desteklenen) oyuna. Kendisi sisteminiz için en uygun optimize ayarı gösteriyor isterseniz kademeli olarak da artırabilirsiniz.

Ben de siki bir CoD oyuncusuyum grafik ayarlarinda anti-aliasing haric her seyi en düsüge cekiyor ve/veya kapatiyorum. En akici deneyimi bu ayarlarla elde ettim. Anti-aliasing 1X kullaniyorum.

Sistemim kisaca Ryzen 2700X / RTX 2080 / DDR 16 GB.

Kardeşim ne yalan söyleyeyim? Pek inandırıcı gelmedi, neden en düşük ayarlar ki? Hem zaten en düşük ayarlarda en iyi performansı alabileceğini bildiğini düşünüyorum konu sahibinin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FocusME_46 Isterseniz videosunu cekeyim ayarlarimin, ekran görüntülerini alayim falan. FPS oyunlarinda eger basari ya da kill almak istiyorsaniz bence en asagi cekin. Haaaa yok ben o hissiyati yasamak istiyorum diyorsaniz zaten ultra ayarlarda oynayin.
Biz genelde takimla oynadigimiz ve catismalara girmeyi sevdigimiz icin, en düsük ayarlarda en akici deneyimi elde ediyoruz. Sistemi en düsük arkadasimizin GPU'su GTX 1070 yine de en düsük ayarlarda oynuyoruz.

Tercih meselesi tabii ki :)

Hocam merhaba i3-9100F / 1650 Super / 8 GB RAM kullanıyorum oyun oynanılmaz halde FPS düşmesi yaşatıyor acaba hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu 8 GB RAM ile oynanmıyor normalde, GPU kullandırtamıyorum sürekli CPU 100'de bu da stutter olayını başlatıyor.

Arkadaşlar, GTX 1650/i3-9100f/8gb ram/75 HZ monitör kullanıyorum. Call of Duty Warzone oynamaya başladım fakat hala en iyi optimizasyon ayarlarını bulamadım, bir öneriniz var mı?

Hocam merhaba i3-9100F / 1650 Super / 8 GB RAM kullanıyorum oyun oynanılmaz halde FPS düşmesi yaşatıyor acaba hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu 8 GB RAM ile oynanmıyor normalde, GPU kullandırtamıyorum sürekli CPU 100'de bu da stutter olayını başlatıyor.
Kanka işlemcin yetmiyor olabilir mi ben Excalibur G770 kullanıyorum i5 9300H 16 GB RAM GTX 1650 GDDR6 4 GB var o halde 60 FPS oynuyorum. Ayrıca RAM da yetmiyor belirttiğin gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı