E Exelderm Kilopat Katılım 19 Eylül 2013 Mesajlar 297 Çözümler 1 1 Ekim 2023 #1 Konu belki de bir çok kere başlık olarak açıldı ancak bu sorunu ben de yaşıyorum. Güncel olarak çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Oyun modunu seçtikten sonra search game'e tıklıyorum, tam oyun bulunduğu sırada atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Konu belki de bir çok kere başlık olarak açıldı ancak bu sorunu ben de yaşıyorum. Güncel olarak çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Oyun modunu seçtikten sonra search game'e tıklıyorum, tam oyun bulunduğu sırada atıyor.
BETALORD Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx4060ti amd ryzen 7500f 16gb ram Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Dosyaları doğrulayın oyunu bende ilk indirdiğimde açar açmaz attı dosyaları doğruladım oynuyorum şuanda Artı 0 Eksi
Dosyaları doğrulayın oyunu bende ilk indirdiğimde açar açmaz attı dosyaları doğruladım oynuyorum şuanda
KS KS E Exelderm Kilopat Katılım 19 Eylül 2013 Mesajlar 297 Çözümler 1 2 Ekim 2023 #3 BETALORD dedi: Dosyaları doğrulayın oyunu bende ilk indirdiğimde açar açmaz attı dosyaları doğruladım oynuyorum şuanda Genişletmek için tıkla... hocam kaç kere denedim. sildim yükledim. bir sürü internetten çözüm videosu izledim olmuyor. En sonunda format atıcam bilgisayara Artı 0 Eksi
BETALORD dedi: Dosyaları doğrulayın oyunu bende ilk indirdiğimde açar açmaz attı dosyaları doğruladım oynuyorum şuanda Genişletmek için tıkla... hocam kaç kere denedim. sildim yükledim. bir sürü internetten çözüm videosu izledim olmuyor. En sonunda format atıcam bilgisayara
wgaijin Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 274 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #4 Exelderm dedi: Hocam kaç kere denedim. Sildim yükledim. Bir sürü internetten çözüm videosu izledim olmuyor. En sonunda format atacağım bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Format atınca düzeldi mi? Artı 0 Eksi
Exelderm dedi: Hocam kaç kere denedim. Sildim yükledim. Bir sürü internetten çözüm videosu izledim olmuyor. En sonunda format atacağım bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Format atınca düzeldi mi?