Çözüldü Call of Duty Warzone İndirme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu indirmeye başladım ama indirme sürekli duruyor ve aşağıda ki sorunu yaşıyorum. İnternetimde herhangi bir sıkıntı yok, diğer uyglulamalardan indirme yapabiliyorum.(Steam, Origin vs.)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 942
Çözüm
Blizzard kaynaklı bir problem, bugün ikinci vaka. Şu verdiklerimi sırayla uygulayın.
Benim hatamın çözümlerini denedim düzelmedi ne olur ne olmaz diye diğerlerini de deneyeceğim.
Kaspersky Anti-Virüs kullanıyorum komple görev yöneticisinden kapattım sorunum çözüldü. Ancak sadece ayarlardan kapatmak yetmiyor komple kapatarak çözümü sağladım. @Darneluin teşekkürler.
Blizzard kaynaklı bir problem, bugün ikinci vaka. Şu verdiklerimi sırayla uygulayın.

Benim hatamın çözümlerini denedim düzelmedi ne olur ne olmaz diye diğerlerini de deneyeceğim.
Kaspersky Anti-Virüs kullanıyorum komple görev yöneticisinden kapattım sorunum çözüldü. Ancak sadece ayarlardan kapatmak yetmiyor komple kapatarak çözümü sağladım. @Darneluin teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…