Merhabalar, iyi forumlar.
Oyunu açıp Log in dediğimde, activison hesabımı giriyorum, sonrasında ise ekran ekteki gibi kalıyor, ne kadar beklersem bekleyeyim, oyunu henüz hiç açamadım. Bu problemi yaşayan/çözen var mı? Sistemim Şöyle;
Şifrenizi yanlış girmediğinizden emin misiniz? Yabancı forumlardan anladığım kadarıyla sistem şifren yanlış olduğunu söylemiyor fakat bu ekranda bırakıyor. Şifreyi değiştirip dene.
Hata belirleme programı ile oyunu açtım ve lifobeye attım. Riva Tuner kapatıp dene dedi yaptım oldu. Sonra araştırdım, oyun overlay programları ile çalışamıyor hata veriyor. Hepsini kapatmak lazım.
Hata belirleme programı ile oyunu açtım ve lifobeye attım. Riva Tuner kapatıp dene dedi yaptım oldu. Sonra araştırdım, oyun overlay programları ile çalışamıyor hata veriyor. Hepsini kapatmak lazım.
@Emre C Var mı acaba sizin bir öneriniz, arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattım, Adrenalin sürümüm en güncel versiyonda. Sistemim yukarıda yazılı.
Şifrenizi yanlış girmediğinizden emin misiniz? Yabancı forumlardan anladığım kadarıyla sistem şifren yanlış olduğunu söylemiyor fakat bu ekranda bırakıyor. Şifreyi değiştirip dene.
Sen ne kral adamsın ya, evet şifreyi yanlış giriyormuşum.
Bir oyun indirene kadar 15 defa üyelik aldırırsan bir kullanıcıya, şifreyi yanlış girmesi normal.
Blizzard hesabı, battle.net hesabı, activison hesabı, hatta bir yerde steam hesabını da kullanmıştım. Oyunu indirene kadar nerelere üye olduğumu ben dahi bilmiyorum. Sonuç, hesap şifreleri birbirine karışmış.
Aynı sorun ben var satın aldım günlerdir çözemedim PC bağlanıp yapabilecek var mı acaba?
Blizzardan satın aldım ID şifreyle giriş yapmaya çalışıyorum oyuna bir türlü girmiyor öyle kalıyor size olduğu gibi.