Call of Duty Warzone Mobile sizce kapatılabilir mi?

Makaleler
11
Merhaba, Warzone Mobile'i biliyorsunuz ilk çıktığında kimsenin beklentisini karşılamaması ile bilinir. Oyun son zamanlarda aldığı güncellemeler ile gerçekten oynanabilir bir oyuna dönüştü (ortalama telefonlarda bile) ama oyuncu bulma konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum. Sanırım oyunun bir bölümü ilk olaylardan sonra oyunu bir daha denemediler veya hala öyle sanıyorlar, oyun modlarının çoğu bomboş.

Sizce Warzone Mobile Apex Mobile gibi kapanabilir mi? Pek kapanmasını istemiyorum çünkü arkadaşlarımla okul çıkışı veya sabahı oynuyoruz.

Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapanır mı bilmem ama mobil oyunlarda FPS oyunları zor oynandığından sadece belli başlı 1-2 tane oyun çok oynanıyor Standoff 2 veya Critical Ops. Ben hiç birini oynamıyorum ama bildiklerim bunlar. Hiç oyuncusu olmazsa zaten kapatılır.

Black Ops 6 ile ona da güncelleme gelecek yakın bir zamanda kapanacağını düşünmüyorum.
Mobil sektörüne Activision olark giriyorlar. Call of Duty Mobile Tencent ile ortaktı sanırsam.

2017 zamanları hayatım Critical Ops oynamaktan ibaretti Battle pass geldiği anda çok bozuldu oyun, hesabım binlerce lira değerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…