uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar sorum şöyle Online oyun biliyorum ama tarzı neye benziyor, Fortnite mi, PUBG mi takımlı mod var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2024
Arkadaşlar sorum şöyle Online oyun biliyorum ama tarzı neye benziyor, Fortnite mi, PUBG mi takımlı mod var mı?
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 Buraya sormak yerine Youtube'dan gameplay videolarına baksan daha mantıklı değil mi? Oyun Call Of Duty'nin battle royale hali.
Buraya sormak yerine Youtube'dan gameplay videolarına baksan daha mantıklı değil mi? Oyun Call Of Duty'nin battle royale hali.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.528 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 uygr12 dedi: Arkadaşlar sorum şöyle Online oyun biliyorum ama tarzı neye benziyor, Fortnite mi, PUBG mi takımlı mod var mı? Genişletmek için tıkla... Daha çok PUBG gibi takimli mod var bildiğim kadarı ile.
uygr12 dedi: Arkadaşlar sorum şöyle Online oyun biliyorum ama tarzı neye benziyor, Fortnite mi, PUBG mi takımlı mod var mı? Genişletmek için tıkla... Daha çok PUBG gibi takimli mod var bildiğim kadarı ile.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 21 Eylül 2024 #4 PUBG’ ye daha çok benzer. Aslında daha çok apex gibi. Çok hareketli ve hızlı bir oyun. Solo, duo, trio ve quad olarak resurgence modu var. Takımındaki herkes ölene kadar tekrar doğuyorsun. Warzone da ise solo duo ve quad olarak girebiliyorsun.
PUBG’ ye daha çok benzer. Aslında daha çok apex gibi. Çok hareketli ve hızlı bir oyun. Solo, duo, trio ve quad olarak resurgence modu var. Takımındaki herkes ölene kadar tekrar doğuyorsun. Warzone da ise solo duo ve quad olarak girebiliyorsun.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 Enoli1 dedi: Buraya sormak yerine Youtube'dan gameplay videolarına baksan daha mantıklı değil mi? Oyun Call Of Duty'nin battle royale hali. Genişletmek için tıkla... Oyunu en son oynayali 1 yıl oldu tam hatırlamıyorum o yüzden gameplay lerde de tam anlayamadım büyük survival haritalı gibi mi takımlı gibi mi
Enoli1 dedi: Buraya sormak yerine Youtube'dan gameplay videolarına baksan daha mantıklı değil mi? Oyun Call Of Duty'nin battle royale hali. Genişletmek için tıkla... Oyunu en son oynayali 1 yıl oldu tam hatırlamıyorum o yüzden gameplay lerde de tam anlayamadım büyük survival haritalı gibi mi takımlı gibi mi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.528 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #6 uygr12 dedi: Oyunu en son oynayali 1 yıl oldu tam hatırlamıyorum o yüzden gameplaylerde de tam anlayamadım büyük Survival haritalı gibi mi takımlı gibi mi? Genişletmek için tıkla... Aynen PUBG gibi düşünün geniş haritalar var. 1. olan kazanır.
uygr12 dedi: Oyunu en son oynayali 1 yıl oldu tam hatırlamıyorum o yüzden gameplaylerde de tam anlayamadım büyük Survival haritalı gibi mi takımlı gibi mi? Genişletmek için tıkla... Aynen PUBG gibi düşünün geniş haritalar var. 1. olan kazanır.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #7 Yerayay dedi: Aynen PUBG gibi düşünün geniş haritalar var. 1. olan kazanır. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle hatırlıyordum
Yerayay dedi: Aynen PUBG gibi düşünün geniş haritalar var. 1. olan kazanır. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle hatırlıyordum