vadarjackson Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Ekran kartı Nvidia GTX 560 Bu oyunu yeni yükledim ama oyuna başlarken böyle sorun çıktı. Dosya Ekleri Screenshot_1.jpg 11,4 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 10 Mayıs 2022 #2 vadarjackson dedi: Bu oyunu yeni yükledim ama oyuna başlarken böyle sorun çıktı. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir ekranın yokmuş Artı 0 Eksi
vadarjackson dedi: Bu oyunu yeni yükledim ama oyuna başlarken böyle sorun çıktı. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir ekranın yokmuş
KS KS vadarjackson Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #3 notcfn dedi: Kullanılabilir ekranın yokmuş Genişletmek için tıkla... Aynen.Neden böyle hata verdiğini anlayamıyorum.Windows ayarlarından bir şey yapabilirmiyim? Artı 0 Eksi
notcfn dedi: Kullanılabilir ekranın yokmuş Genişletmek için tıkla... Aynen.Neden böyle hata verdiğini anlayamıyorum.Windows ayarlarından bir şey yapabilirmiyim?