Merhabalar ben bugün CoD Warzone indirdim oynadım. Ama çok kasıyordu ve drop giriyordu. İnternet'ten araştırdığıma göre 16 GB RAM gerekiyormuş şimdi ben bilgisayarıma 16 GB RAM taktırsam drop girmeden ve kasmadan bir de bilgisayarım hiç ısınmadan oynayabilir miyim? Bilgisayarımın özellikleri: İşlemci: Inter(r) Core(tm) i3-9100F CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz yüklü RAM: 8 GB- sistem: 64 Bit. Ekran kartı: Radeon RX 570 ekran kartı GB:
Evet oynayabilirsin. Oyunun önerilenden az RAM takarsan takılmalar, drop gibi sorunlarla karşı karşıya kalırsın. Eğer anakartını ve bütçeni söylersen uygun bir RAM önerisi alabilirsin.
Anakart modelini yazman da iyi olabilir, her halükara karşı RAM uyumluluğunu kontrol etmende fayda var. Çok çok küçük bir ihtimal de olsa uyumsuzluk riski olmaması açısından.
Evet oynayabilirsin. Oyunun önerilenden az RAM takarsan takılmalar, drop gibi sorunlarla karşı karşıya kalırsın. Eğer anakartını ve bütçeni söylersen uygun bir RAM önerisi alabilirsin.
Anakartımız aynı. Benim gibi şu RAM'i kullanabilirsin hem çift kanal hem de anakartımızın desteklediği maksimum mhz değeri aynı. HYPERX Fury 16GB (2x8GB)
Tabi bütçen daha iyi ise şu RAM'den 2 tane alabilirsin. HYPERX Fury 16GB
Anakartımız aynı. Benim gibi şu RAM'i kullanabilirsin hem çift kanal hem de anakartımızın desteklediği maksimum mhz değeri aynı. HYPERX Fury 16GB (2x8GB)
Tabi bütçen daha iyi ise şu RAM'den 2 tane alabilirsin. HYPERX Fury 16GB