ekrem deniz Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 19 29 Ağustos 2021 #1 Oyunu 4 gün önce yükledim ve 4 gündür aynı hatayı alıyorum ve oyuna giriş yapamıyorum UPnP'yi kapattım, %temp% kısmındaki dosyaları da sildim hala çözemedim bir bilginiz var mı?
Oyunu 4 gün önce yükledim ve 4 gündür aynı hatayı alıyorum ve oyuna giriş yapamıyorum UPnP'yi kapattım, %temp% kısmındaki dosyaları da sildim hala çözemedim bir bilginiz var mı?
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 19 Eylül 2021 #2 Aynı sorunu ben de yaşıyorum, bir türlü oynayamadım lanet oyunu. Artı 0 Eksi
cre4tive Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 56 27 Nisan 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yaptım çözüldü benim sorunum. Umarım sizin de çözülür. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yaptım çözüldü benim sorunum. Umarım sizin de çözülür.