Call of Duty Warzone Windows 8.1'de oynanamaz mı?

Rustyn

Kilopat
İşletim sistemim Windows 8.1 Single Language. Oyunu başlatırken işletim sisteminiz desteklemiyor, oyun yavaşlayabilir veya tamamen durabilir gibi bir hata veriyor. Yine de başlat diyorum bir internet sitesine atıyor. DX12 lazımmış. DX12 de her ekran kartını desteklemiyor sanırım. Bende GTX 765M var. Herhangi bir şekilde oynayabilmem mümkün değil midir acaba?

Not: İşletim sistemim OEM lisanslı. Windows 10'a yükseltebilir miyim?

Son düzenleme:
Hocam uğraşmayın bile derim. O kartla bu oyunu oynamanız çok zor. Keyifli bir deneyim sunacağını zannetmiyorum.

Ya keyif almayı ben aylar önce bıraktım. Hangi oyunu bu bilgisayarla Ultrada oynayabilirim ki. Apex Legend'i bile en düşük ayarlarda 40 FPS'de vs oynuyorum. O yüzden önemli olan Windows 10'a geçtiğimde etkinleştirme istememesi.

Ya keyif almayı ben aylar önce bıraktım. Hangi oyunu bu bilgisayarla Ultrada oynayabilirim ki. Apex Legend'i bile en düşük ayarlarda 40 FPS'de vs oynuyorum. O yüzden önemli olan Windows 10'a geçtiğimde etkinleştirme istememesi.
Oyuna öncelikle ekran kartınız yetersiz kalır şuan bu optimizasyon için üstelik oyuna 8gb ram kesinlikle yetmiyor.En düşük ayarlarda 20-30 arasında gidip gelir.

Oyuna öncelikle ekran kartınız yetersiz kalır şuan bu optimizasyon için üstelik oyuna 8gb ram kesinlikle yetmiyor.En düşük ayarlarda 20-30 arasında gidip gelir.

Dediğim gibi 40 civarı fpsler artık alışmış olduğum fps miktarı :D. Ramden yana sıkıntı yok 16GB Ram'e sahibim. İşlemcim İ-7-4700MQ. Yani burada en önemli soru benim için Windows 10 yüklediğimde etkinleştirme istememesi. OEM Lisansım olduğu için internete bağlanınca etkinleştirilmesini istiyorum.
Hocam bitti diye biliyorum ücretsiz yükseltme olayı ilk başlarda vardı. Keyleri 15-20 lira civarına satılıyor. Hem temiz bir Windows 10 yüklerseniz daha iyi olur.

Ücretsiz yükseltme gibi bir olay yoksa aslında hiç bulaşmayacağım. Onun dışında yükseltilebilirse ücretsiz bir şekilde yükleyeceğim.

@Recep Baltaş reisimizi de etiketleyelim. Belki biraz daha aydınlanırız.

Dediğim gibi 40 civarı fpsler artık alışmış olduğum fps miktarı :D. Ramden yana sıkıntı yok 16GB Ram'e sahibim. İşlemcim İ-7-4700MQ. Yani burada en önemli soru benim için Windows 10 yüklediğimde etkinleştirme istememesi. OEM Lisansım olduğu için internete bağlanınca etkinleştirilmesini istiyorum.
OEM key ise çalışır hocam. O Key hala elinizde ise eğer, Win10 yükleyip o kodu girin çalışacaktır.

OEM key ise çalışır hocam. O Key hala elinizde ise eğer, Win10 yükleyip o kodu girin çalışacaktır.

Key elimde değil. Dediğim gibi OEM keylerin avantajı da bu. İnternete bağlandığında otomatik etkinleştirme yapıyor. Daha önceden bir HDD sıkıntısı yaşamıştım. HDD değişimi yaptım. Önceki işletim sistemim Windows 8'di. Windows 8.1'e geçiş yaptım ve internet olduğundan etkinleştirmeyi otomatik yaptı. Bu yüzden eğer Windows 10 SL yüklersem etkinleşir mi diye bir ikilemde kaldım. Yüklerden Windows 8.1'de etkinleştirmeyi daha sonra yap seçeneği vardı. Windows 10 için aynısı geçerli mi bilmediğimden ve etkinleşeceğini de aynı zamanda bilmediğimden daha çok böyle bir şey dile getirdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı