Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 18 Mayıs 2014 #1 Türkçe yama için 1.7 patch gerekliymiş. Nerede bulurum bu patch dosyasını? 1.1'den 1.7'ye kadar yükleyecek miyim?
Türkçe yama için 1.7 patch gerekliymiş. Nerede bulurum bu patch dosyasını? 1.1'den 1.7'ye kadar yükleyecek miyim?
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 18 Mayıs 2014 #2 Forumda link vermek yasak değil mi ?
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #3 Gunfheum dedi: Forumda link vermek yasak değil mi ? Genişletmek için tıkla... O zaman Vatan Bilgisayar'daki linkleri yazmakta yasak ama herkes bunu yapsa da bir şey olmuyor. Yasak değil.
Gunfheum dedi: Forumda link vermek yasak değil mi ? Genişletmek için tıkla... O zaman Vatan Bilgisayar'daki linkleri yazmakta yasak ama herkes bunu yapsa da bir şey olmuyor. Yasak değil.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 18 Mayıs 2014 #4 Silinen üye dedi: O zaman Vatan Bilgisayar'daki linkleri yazmakta yasak ama herkes bunu yapsa da bir şey olmuyor. Yasak değil. Genişletmek için tıkla... Onu dikkate almadım özür dilerim
Silinen üye dedi: O zaman Vatan Bilgisayar'daki linkleri yazmakta yasak ama herkes bunu yapsa da bir şey olmuyor. Yasak değil. Genişletmek için tıkla... Onu dikkate almadım özür dilerim
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #5 Silinen üye dedi: O zaman Vatan Bilgisayar'daki linkleri yazmakta yasak ama herkes bunu yapsa da bir şey olmuyor. Yasak değil. Genişletmek için tıkla... Normal linkler paylaşabilirsin ama illegal linkler paylaşamazsın.
Silinen üye dedi: O zaman Vatan Bilgisayar'daki linkleri yazmakta yasak ama herkes bunu yapsa da bir şey olmuyor. Yasak değil. Genişletmek için tıkla... Normal linkler paylaşabilirsin ama illegal linkler paylaşamazsın.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 18 Mayıs 2014 #6 ArnıldCivardagezen dedi: Normal linkler paylaşabilirsin ama illegal linkler paylaşamazsın. Genişletmek için tıkla... İllegal derken ?
ArnıldCivardagezen dedi: Normal linkler paylaşabilirsin ama illegal linkler paylaşamazsın. Genişletmek için tıkla... İllegal derken ?
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #7 ArnıldCivardagezen dedi: Normal linkler paylaşabilirsin ama illegal linkler paylaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım illegal mi?
ArnıldCivardagezen dedi: Normal linkler paylaşabilirsin ama illegal linkler paylaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım illegal mi?
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 18 Mayıs 2014 #8 İllegal derken ne demek istedi anlamadım ?
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #9 Gunfheum dedi: İllegal derken ne demek istedi anlamadım ? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım teknik olarak benim attığım link yasaklı, kötü amaçlı bir link değil. Onu kastediyorsa yani bu linkte bir sorun yok.
Gunfheum dedi: İllegal derken ne demek istedi anlamadım ? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım teknik olarak benim attığım link yasaklı, kötü amaçlı bir link değil. Onu kastediyorsa yani bu linkte bir sorun yok.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #10 İllegal demek kötü demek. Yani forumda crack dosyası vs. yasaktır (diye biliyorum).