Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 18 Mayıs 2014 #11 ArnıldCivardagezen dedi: İllegal demek kötü demek. Yani forumda crack dosyası vs. yasaktır (diye biliyorum). Genişletmek için tıkla... Hee sen şuna crack desene ya
ArnıldCivardagezen dedi: İllegal demek kötü demek. Yani forumda crack dosyası vs. yasaktır (diye biliyorum). Genişletmek için tıkla... Hee sen şuna crack desene ya
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #12 Tamam da benim attığım link crackli falan değil. Ben de zamanında yaptım bunu aynı siteden ve sorun çıkmadı. İllegal bir durum söz konusu değil.
Tamam da benim attığım link crackli falan değil. Ben de zamanında yaptım bunu aynı siteden ve sorun çıkmadı. İllegal bir durum söz konusu değil.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #13 Silinen üye dedi: Tamam da benim attığım link crackli falan değil. Ben de zamanında yaptım bunu aynı siteden ve sorun çıkmadı. İllegal bir durum söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Ben o mesajı bilgilendirme amaçlı yazdım.
Silinen üye dedi: Tamam da benim attığım link crackli falan değil. Ben de zamanında yaptım bunu aynı siteden ve sorun çıkmadı. İllegal bir durum söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Ben o mesajı bilgilendirme amaçlı yazdım.
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #14 ArnıldCivardagezen dedi: Ben o mesajı bilgilendirme amaçlı yazdım. Genişletmek için tıkla... Peki attığımız linkleri birdahaki seferlerde benim gibi kontrol ederek paylaşalım o zaman .
ArnıldCivardagezen dedi: Ben o mesajı bilgilendirme amaçlı yazdım. Genişletmek için tıkla... Peki attığımız linkleri birdahaki seferlerde benim gibi kontrol ederek paylaşalım o zaman .
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 18 Mayıs 2014 #15 @Silinen üye peki sadece bunu mu kuracağım? 1.1'den 1.7'ye kadar değilmi? Evet arkadaşlar 1.1'den 1.7'ye kadar mı kuracağım? Kuracak isem link falan var mı? Part part yüklemeyeceğim toptan yüklemek istiyorum.
@Silinen üye peki sadece bunu mu kuracağım? 1.1'den 1.7'ye kadar değilmi? Evet arkadaşlar 1.1'den 1.7'ye kadar mı kuracağım? Kuracak isem link falan var mı? Part part yüklemeyeceğim toptan yüklemek istiyorum.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #16 Arama motorundan bulabilirsiniz. Konuyu uzatmaya gerek yok.