Çözüldü Call of Duty WW 2 sunucuya giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ArcadeCordex

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Geforce RTX 3060
İşlemci
İntel core i7 12700H
Herkese merhaba,
Call of Duty Warzone 2 oyununu yaklaşık 2 gün önce indirdim ilk gün sunucuya giriş yapmaya çalıştım girmedi. Belki sunucuda hata vardır diye ertesi gün girerim dedim yine aynı şekilde sunucuya bağlanamama problemi yaşadım. Bugünde devam etmekte ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Bu hata genellikle sunucunun aşırı yüklenmesi veya dengesizliğinden kaynaklanır. Sizinle alakalı bir sorun yok.

Bu hata genellikle sunucunun aşırı yüklenmesi veya dengesizliğinden kaynaklanır. Sizinle alakalı bir sorun yok.

İnternette önerilen çözüm yolları:

İnternette önerilen çözüm yolları:

Çözüm
Tamamdır çok teşekkürler tekrardan kurmak şart oldu o zaman bana.

Hocam modemi aç kapat büyük ihtimalle düzelir. Ben de aynı sorunu almıştım. Bu yöntemle düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…