TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Aralık 2019 #2 Yönetici olarak çalıştırdın mı? Artı 0 Eksi
KS KS emrearikan Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 3 5 Aralık 2019 #3 TheCombox dedi: Yönetici olarak çalıştırdın mı? Genişletmek için tıkla... yok yönetici olarak çalıştır yok Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: Yönetici olarak çalıştırdın mı? Genişletmek için tıkla... yok yönetici olarak çalıştır yok
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Aralık 2019 #4 emrearikan dedi: yok yönetici olarak çalıştır yok Genişletmek için tıkla... Çalıştır o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS emrearikan Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 3 5 Aralık 2019 #5 TheCombox dedi: Çalıştır o zaman. Genişletmek için tıkla... yönetici olarak açma yeri yok Artı 0 Eksi
sametc05 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #6 emrearikan dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu sorunu ben çözdüm arkadaşlar grafık ayarlarından ekran modunda fullscren yerıne border olanı seçin çözlulacktır. emrearikan dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu sorunu ben çözdüm arkadaşlar grafık ayarlarından ekran modunda fullscren yerıne border olanı seçin çözlulacktır. Artı 0 Eksi
emrearikan dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu sorunu ben çözdüm arkadaşlar grafık ayarlarından ekran modunda fullscren yerıne border olanı seçin çözlulacktır. emrearikan dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu sorunu ben çözdüm arkadaşlar grafık ayarlarından ekran modunda fullscren yerıne border olanı seçin çözlulacktır.
Koray G Megapat Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 Hocam selam aynı sorun bende var steamdan aldım görevi bitiriyorum diğer göreve geçerken siyah ekranda kalıyor ama sesler gelmeye devam ediyor görev yöneticisinden kapatıyorum ama bu sefer save gidiyor düzeltebildiniz mi ? Artı 0 Eksi
Hocam selam aynı sorun bende var steamdan aldım görevi bitiriyorum diğer göreve geçerken siyah ekranda kalıyor ama sesler gelmeye devam ediyor görev yöneticisinden kapatıyorum ama bu sefer save gidiyor düzeltebildiniz mi ?