elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Mayıs 2023 #1 Paralı Türkçe yamaları atmayın. Ücretsiz olanları arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
lenols Picopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 261 24 Mayıs 2023 #2 Ücretsiz yok bende aradım bulamadım.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Mayıs 2023 #3 Direkt link atmayacağım sıkıntı olmasın diye fakat fullindir/cafe ve oyunindir/vip sitelerinde mevcut.
Direkt link atmayacağım sıkıntı olmasın diye fakat fullindir/cafe ve oyunindir/vip sitelerinde mevcut.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Mayıs 2023 #4 JohnConstantine dedi: Direkt link atmayacağım sıkıntı olmasın diye fakat fullindir/cafe ve oyunindir/vip sitelerinde mevcut. Genişletmek için tıkla... lenols dedi: Ücretsiz yok bende aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Fullindircafe'dekini Virus Total'de tarattım: Trojan falan diyor da açayım mı?
JohnConstantine dedi: Direkt link atmayacağım sıkıntı olmasın diye fakat fullindir/cafe ve oyunindir/vip sitelerinde mevcut. Genişletmek için tıkla... lenols dedi: Ücretsiz yok bende aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Fullindircafe'dekini Virus Total'de tarattım: Trojan falan diyor da açayım mı?
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Mayıs 2023 #6 lenols dedi: TGbox zaten ücretli yama. Genişletmek için tıkla... Belki kendilerine atılan dosyayı paylaşmışlardır diye düşündüm. Rar şifresi falan da vardı.
lenols dedi: TGbox zaten ücretli yama. Genişletmek için tıkla... Belki kendilerine atılan dosyayı paylaşmışlardır diye düşündüm. Rar şifresi falan da vardı.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Mayıs 2023 #7 @elegiac tüm Türkçe yamalar veya herhangi yamada virüs uyarısı alırsın, false/positive yani.