R Rayuga Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Gençler şu sıralar Steam'e çok zam geliyor. Call of Duty oyunlarına gelir mi?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 5 Şubat 2023 #2 Rayuga dedi: Gençler şu sıralar Steam'e çok zam geliyor. Call of Duty oyunlarına gelir mi? Genişletmek için tıkla... Ne desek boş hocam , gelme ihtimalide var , gelmeme ihtimalide. Paranız varsa alın.
Rayuga dedi: Gençler şu sıralar Steam'e çok zam geliyor. Call of Duty oyunlarına gelir mi? Genişletmek için tıkla... Ne desek boş hocam , gelme ihtimalide var , gelmeme ihtimalide. Paranız varsa alın.
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 5 Şubat 2023 #3 Oyun ne oyunu konusu ne alınır mı? Hiç bilmiyorum bende.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #4 Adimi unuttum dedi: Oyun ne oyunu konusu ne alınır mı? Hiç bilmiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Amerika kurtarıcı Rusya ve Çin kötü oraya operasyona git onları öldür Amerika dünyaya barış getirsin. Konusu bu 5 saat sürüyor hikaye modları alanların çoğu Online modu için alıyor.
Adimi unuttum dedi: Oyun ne oyunu konusu ne alınır mı? Hiç bilmiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Amerika kurtarıcı Rusya ve Çin kötü oraya operasyona git onları öldür Amerika dünyaya barış getirsin. Konusu bu 5 saat sürüyor hikaye modları alanların çoğu Online modu için alıyor.
6 603933 Picopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 520 5 Şubat 2023 #5 Adimi unuttum dedi: Oyun ne oyunu konusu ne alınır mı? Hiç bilmiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel bir seri atmosferi hikayesi vs gayet iyi yukardaki arkadaş çok gömmüş ama o kadar kötü değil yani.
Adimi unuttum dedi: Oyun ne oyunu konusu ne alınır mı? Hiç bilmiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel bir seri atmosferi hikayesi vs gayet iyi yukardaki arkadaş çok gömmüş ama o kadar kötü değil yani.