D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 26 Temmuz 2020 #11 mstrfnd dedi: Battlefield 3 ve 4'ün hikayeleri o kadar da çöp değil, medal of Honor'a da göz atabilirsin. İlginç bir sıralamaymış MW3, MW2, mw1. Single olarak daha iyisi gelmedi bunların. R. I.P Ghost. Genişletmek için tıkla... Medal of Honor'a bakarım da böyle modern savaş oyunları arıyorum ben.
mstrfnd dedi: Battlefield 3 ve 4'ün hikayeleri o kadar da çöp değil, medal of Honor'a da göz atabilirsin. İlginç bir sıralamaymış MW3, MW2, mw1. Single olarak daha iyisi gelmedi bunların. R. I.P Ghost. Genişletmek için tıkla... Medal of Honor'a bakarım da böyle modern savaş oyunları arıyorum ben.
GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #12 Titanfall 2
Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 30 Temmuz 2020 #13 DarkLight21 dedi: Battlefield serisini pek sevmiyorum ama Crysis olur MW2 MW3 bitirdim. Genişletmek için tıkla... Bende sevmiyordum ama 4. oyunu bir başka olmuş çok gerçekçi çatışma hissi falan.
DarkLight21 dedi: Battlefield serisini pek sevmiyorum ama Crysis olur MW2 MW3 bitirdim. Genişletmek için tıkla... Bende sevmiyordum ama 4. oyunu bir başka olmuş çok gerçekçi çatışma hissi falan.