Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Türkçe yamamayı oyunun kurulu olduğu klasörü seçip kur diyorum ama 1 saniye sürmeden işlem bitti diyor ve Türkçe yama olmuyor.
Türkçe yamamayı oyunun kurulu olduğu klasörü seçip kur diyorum ama 1 saniye sürmeden işlem bitti diyor ve Türkçe yama olmuyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Manuel kurulum olan bir yama varsa onu deneyebilirsiniz hocam. Bazı Türkçe yama setupları işlevini yerine getiremiyor. Artı 0 Eksi
Manuel kurulum olan bir yama varsa onu deneyebilirsiniz hocam. Bazı Türkçe yama setupları işlevini yerine getiremiyor.
KS KS Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 Adrastos dedi: Manuel kurulum olan bir yama varsa onu deneyebilirsiniz hocam. Bazı Türkçe yama setupları işlevini yerine getiremiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyelim bakalım. Manuel olan bir yama bulamadım bulabilenler varsa atarlarsa sevinirim. Son düzenleme: 26 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Manuel kurulum olan bir yama varsa onu deneyebilirsiniz hocam. Bazı Türkçe yama setupları işlevini yerine getiremiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyelim bakalım. Manuel olan bir yama bulamadım bulabilenler varsa atarlarsa sevinirim.