Goralı İnsan
Centipat
Call of Juarez üç oyun 35 TL alınır mı? Oyunun amacını tam anlamadım. Hikaye odaklı mı?
Call of Juarez: Gungslinger oyununu oynayıp bitirmiştim gerçekten harika bir oyundu. Diğer oyunlarını bilmiyorum fakat Gungslinger hem grafik, hem oynanış hem de bölüm başlarında çıkan çizgi roman gibi karakter tanıtımları ile efsaneydi.Call of Juarez üç oyun 35 TL alınır mı? Oyunun amacını tam anlamadım. Hikaye odaklı mı?
Kaç saat oynadınız? Oyun süresi kısaymış galiba.Call of Juarez: Gungslinger oyununu oynayıp bitirmiştim gerçekten harika bir oyundu. Diğer oyunlarını bilmiyorum fakat Gungslinger hem grafik, hem oynanış hem de bölüm başlarında çıkan çizgi roman gibi karakter tanıtımları ile efsaneydi.
Evet biraz kısa. 8,3 saat oynamışım ben. 7 saat gibi bir sürede oyun bitti, daha sonra 1 saat daha yeni save açıp oynadım oyunu çok beğenmiştim çünküKaç saat oynadınız? Oyun süresi kısaymış galiba.
Gunslinger eskiden steam bedava vermemiş miydiCall of Juarez üç oyun 35 TL alınır mı? Oyunun amacını tam anlamadım. Hikaye odaklı mı?
Öyleymiş, şimdi öğrendim.Gunslinger eskiden steam bedava vermemiş miydi
Gungslinger alınır.Üç oyunu almaya gerek yok gibi. Biri alınacak olsa hangisi alınmalı?
10 Aralık 2021 de bedava verilmişti sanırım.Öyleymiş, şimdi öğrendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.