S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 RAM 8GB RAM Ekran kartı Geforce mx 110 İşlemci intel core i5 8500 Call of Juarez: Bound in blood alınır mı? İndirimle 10TL olmuş şu an.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 sıradan bir üye biri dedi: Call of Juarez: Bound in blood alınır mı? İndirimle 10TL olmuş şu an. Genişletmek için tıkla... Küçük yaşlarda oynamıştım ve çok zevk almıştım. Ama hikayesi ne anlatır küçük yaşlarda oynadığım için bilmiyorum. Hikayesinin çok az bir kısmına bakın eğer severseniz alın. Çok zevkli bir oyun.
sıradan bir üye biri dedi: Call of Juarez: Bound in blood alınır mı? İndirimle 10TL olmuş şu an. Genişletmek için tıkla... Küçük yaşlarda oynamıştım ve çok zevk almıştım. Ama hikayesi ne anlatır küçük yaşlarda oynadığım için bilmiyorum. Hikayesinin çok az bir kısmına bakın eğer severseniz alın. Çok zevkli bir oyun.