Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Call of Juarez Bound in Blood yamasını indirip kurdum ama oyun Türkçe olmuyor. Setup işlemi 1-2 saniye sürmüştü. Oyunum orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
Call of Juarez Bound in Blood yamasını indirip kurdum ama oyun Türkçe olmuyor. Setup işlemi 1-2 saniye sürmüştü. Oyunum orijinal.
Çözüm Solid0 4 Ağustos 2023 Sorunun çözümünü buldum data. En dosyasını coj2'ye atacakmışız bu arada valit ayırdığınız için sağ olun hocam.
Sorunun çözümünü buldum data. En dosyasını coj2'ye atacakmışız bu arada valit ayırdığınız için sağ olun hocam.
Tuğaybey Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #11 Türkçe yama DataEn.pak dosyasını yanlış yere indiriyor onu Türkçe yamanın içinden alıp diğer DataEn.pak dosyasının olduğu coj2'ye atmalısınız. Artı 0 Eksi
Türkçe yama DataEn.pak dosyasını yanlış yere indiriyor onu Türkçe yamanın içinden alıp diğer DataEn.pak dosyasının olduğu coj2'ye atmalısınız.