Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2013 #1 Batı havasını yaşatan Call of Juarez serisinin yeni oyunu Gunslinger, minimum aşağıdaki sistemi istiyor: İşlemci:2 GHz Intel Core2 Duo ya da 2 GHz AMD Athlon 64 X2 İşlemci Hızı:Belirtilmemiş RAM:2 GB İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7/8 Ekran Kartı:512 MB DirectX 9.0c uyumlu bir ekran kartı. Ses Kartı:Evet Gerekli Boş Alan:5 GB Tavsiye edilen ise: İşlemci:3 GHz Intel Core 2 Duo ya da 3 GHz AMD Athlon 64 X2 daha iyisi İşlemci Hızı:Belirtilmemiş. RAM:4 GB İşletim Sistemi:Windows 7 Ekran Kartı:1024 MB DirectX 10 uyumlu ya da daha iyisi. Ses KartıEvet Gerekli Boş Alan5 GB
Batı havasını yaşatan Call of Juarez serisinin yeni oyunu Gunslinger, minimum aşağıdaki sistemi istiyor: İşlemci:2 GHz Intel Core2 Duo ya da 2 GHz AMD Athlon 64 X2 İşlemci Hızı:Belirtilmemiş RAM:2 GB İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7/8 Ekran Kartı:512 MB DirectX 9.0c uyumlu bir ekran kartı. Ses Kartı:Evet Gerekli Boş Alan:5 GB Tavsiye edilen ise: İşlemci:3 GHz Intel Core 2 Duo ya da 3 GHz AMD Athlon 64 X2 daha iyisi İşlemci Hızı:Belirtilmemiş. RAM:4 GB İşletim Sistemi:Windows 7 Ekran Kartı:1024 MB DirectX 10 uyumlu ya da daha iyisi. Ses KartıEvet Gerekli Boş Alan5 GB