Call of Juarez: Gunslinger – Efsaneler Gerçek mi?
Ödül avcısı Silas Greaves, bir barda oturup eski günlerini anlatmaya başlar. Billy the Kid, Jesse James ve Butch Cassidy gibi efsanevi kanun kaçaklarını avladığını iddia eder. Ancak anlattıkları bazen çelişkili ve abartılıdır. Oyuncu olarak bu hikayeleri Silas'ın gözünden deneyimler, ama gerçek ile efsane arasındaki sınır giderek bulanıklaşır.
Silas'ın geçmişiyle yüzleştiği ve kendi intikam hikayesini tamamladığı büyük finalde, gerçeği seçmek ya da intikam yolunda ilerlemek oyuncuya kalır!
Başarım Rehberi ve Tavsiyeler
Merhaba arkadaşlar, bu konuda Call of Juarez: Gunslinger başarımları hakkında deneyimlerimi ve bazı ipuçlarını paylaşmak istiyorum. Oyunda aşırı zor başarımlar olmasa da bazıları ekstra uğraş gerektiriyor. Umarım bu rehber işinize yarar!
Hikaye Modu Başarımları
Başarımların çoğunu hikayeyi oynarken otomatik olarak alıyorsunuz. Ancak True West zorluğu başarımı için oyunu önce normal veya zor modda bitirmeniz gerekiyor.
Önerim: İlk oynayışınızı normal modda yaparak başarımları daha rahat toplamanız. Ardından True West modunda oynayarak hem True West başarımını hem de Zor modda bitirme başarımını aynı anda alabilirsiniz.
Arcade Modu Başarımları
Arcade modunda başarımlar oldukça kolay, ancak üç yıldız almak biraz zorlayıcı olabilir.
Tavsiyem: "Hızlı silahşor" yeteneğini açın ve iki elinizde altıpatlar ile hareket halinde oynayın. Bu yetenek Bullet Time sırasında otomatik olarak mermi doldurur ve öldürme çarpanınız bozulmadan devam eder. Üç yıldız almak için çarpanınızı 40X civarında tutmanız gerekiyor.
Düello Başarımları
Beni en çok zorlayan başarımlar düello kısımları oldu. İlk başta biraz zor gelse de işin püf noktasını anlayınca kolaylaştı.
İpucu: Düello sırasında fare ile hedefe odaklanırken sarı halkayı rakibin üstüne getirin ve ardından fareyi hızlıca sağa sola kaydırın. Bu, daha hızlı odaklanmanızı sağlar ve avantaj kazandırır.
Beni en çok zorlayan kısım önce tavuğu vurup sonra rakibi indirmekti ama yukarıdaki yöntemi kullanarak bunu da başardım.
Genel Değerlendirme
Genel olarak oyunda aşırı zor başarımlar yok, ancak bazıları sabır gerektiriyor. Eğer tüm başarımları almak istiyorsanız, yukarıdaki taktikleri uygulayarak süreci çok daha kolaylaştırabilirsiniz.
Başarılar dilerim! Eğer sizin de eklemek istediğiniz ipuçları varsa yorumlarda paylaşabilirsiniz.