onurrozy Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Call of Juarez bound in blood Türkçe yama kurdum ama çalışmadı hala İngilizce.
kadir4414 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS onurrozy Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 kadir4414 dedi: Doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Artı 0 Eksi
kadir4414 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 Call Of Juarez Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Burdakini indir ve orda nasıl kurulacağı yazıyor.İşe yararsa çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Call Of Juarez Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Burdakini indir ve orda nasıl kurulacağı yazıyor.İşe yararsa çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
KS KS onurrozy Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 kadir4414 dedi: Call Of Juarez Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Burdakini indir ve orada nasıl kurulacağı yazıyor. İşe yararsa çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Diğer kurduğumu nasıl silebilirim? Artı 0 Eksi
kadir4414 dedi: Call Of Juarez Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Burdakini indir ve orada nasıl kurulacağı yazıyor. İşe yararsa çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Diğer kurduğumu nasıl silebilirim?
kadir4414 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 onurrozy dedi: Diğer kurduğumu nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz link atın. Artı 0 Eksi
onurrozy dedi: Diğer kurduğumu nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz link atın.
KS KS onurrozy Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #7 kadir4414 dedi: Nereden indirdiniz link atın. Genişletmek için tıkla... Call Of Juarez 2 Bound in Blood – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Alt yazılar % 100 Bu yama Oyunceviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. Yamayı kurmaya başlamadan önce Call of Juarez Bound in www.oyunceviri.net Artı 0 Eksi
kadir4414 dedi: Nereden indirdiniz link atın. Genişletmek için tıkla... Call Of Juarez 2 Bound in Blood – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Alt yazılar % 100 Bu yama Oyunceviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. Yamayı kurmaya başlamadan önce Call of Juarez Bound in www.oyunceviri.net
kadir4414 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #8 onurrozy dedi: Call Of Juarez 2 Bound in Blood – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Alt yazılar % 100 Bu yama Oyunceviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. Yamayı kurmaya başlamadan önce Call of Juarez Bound in www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Dostum büyük ihtimal yedek almadın.Almadğını varsayarsak mantıken tr yama olmadıysa hiç ellememeniz.Direkt verdiğim siteden kurunuz.Orada kurmak için ipuçları var. Artı 0 Eksi
onurrozy dedi: Call Of Juarez 2 Bound in Blood – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Alt yazılar % 100 Bu yama Oyunceviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. Yamayı kurmaya başlamadan önce Call of Juarez Bound in www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Dostum büyük ihtimal yedek almadın.Almadğını varsayarsak mantıken tr yama olmadıysa hiç ellememeniz.Direkt verdiğim siteden kurunuz.Orada kurmak için ipuçları var.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 15 Haziran 2024 #9 onurrozy dedi: Diğer kurduğumu nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows r > Control > program kaldırma > yama dosyası'na gelip onu seçerek silin. Artı 0 Eksi
onurrozy dedi: Diğer kurduğumu nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows r > Control > program kaldırma > yama dosyası'na gelip onu seçerek silin.
KS KS onurrozy Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #10 kadir4414 dedi: Call Of Juarez Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Burdakini indir ve orada nasıl kurulacağı yazıyor. İşe yararsa çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu Call of Juarez benim dediğim ise Call of Juarez bound in blood ikisi farklı oyunlar. Artı 0 Eksi
kadir4414 dedi: Call Of Juarez Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Burdakini indir ve orada nasıl kurulacağı yazıyor. İşe yararsa çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu Call of Juarez benim dediğim ise Call of Juarez bound in blood ikisi farklı oyunlar.