A ares19 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Oyunu Xbox Game Pass'den indirdim ve oyuna girerken bu hatayı veriyor, hiçbir yerde çözümünü bulamadım. (Sitemim = GTX 660 Intel Core i5 3570 12 GB RAM) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Oyunu Xbox Game Pass'den indirdim ve oyuna girerken bu hatayı veriyor, hiçbir yerde çözümünü bulamadım. (Sitemim = GTX 660 Intel Core i5 3570 12 GB RAM)
nörüyon Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #2 oyunu epicden aldım ama hata vermeden başlangıç sesini 1-2sn var sonra hata vermeden masaüstüne atıyor çözümü var mı Artı 0 Eksi
oyunu epicden aldım ama hata vermeden başlangıç sesini 1-2sn var sonra hata vermeden masaüstüne atıyor çözümü var mı
P Psycho0 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #3 nörüyon dedi: oyunu epicden aldım ama hata vermeden başlangıç sesini 1-2sn var sonra hata vermeden masaüstüne atıyor çözümü var mı Genişletmek için tıkla... hocam aynı problem bende de var yabancı forumlara bile baktım ama hiçbir şekilde çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır? Artı 0 Eksi
nörüyon dedi: oyunu epicden aldım ama hata vermeden başlangıç sesini 1-2sn var sonra hata vermeden masaüstüne atıyor çözümü var mı Genişletmek için tıkla... hocam aynı problem bende de var yabancı forumlara bile baktım ama hiçbir şekilde çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır?