Call of the Wild'da dürbünle spotlama yapılmıyor

Meraklı1kişi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Call of the Wild oyununda dürbün ile spotlama yapamıyorum, dürbünüm oyun başında verilen dürbün. Yardımcı olabilenler yazabilirse iyi olur. YouTube videolarındaki adamlar spotlama yapıyor ama ben yapamadığımdan ne herhangi bir alan için hayvan spotu koyabiliyorum ne de başka bir şey.

Bazen dürbünü hayvanın üstüne tuttuğumda spot tuşu çıkmıyordu. Mouse tekerleği ile hızlıca yakınlaştırıp uzaklaştırarak E tuşuna seri seri bastığımda spotu koyuyordu. Tabi bu olması gereken çözüm yolu değil ama geçici olarak denenebilir.

Dürbüne bastığın tuş tutukluk yapıyor olabilir mi?

Nasıl yani? Mesela ben dürbünle bir hayvana baktığımda dış çizgileri belirmiyor veya spotlamam için e harfi çıkmıyor. Videolardan izlediğim kadarıyla onların dürbününde yakınlaştırma ve uzaklaştırma da yapılabiliyor. Acaba spotlayamamamın dürbünün kalitesiz, oyunun başında verilen normal el dürbünü olduğundan mıdır?

Bazen dürbünü hayvanın üstüne tuttuğumda spot tuşu çıkmıyordu. Mouse tekerleği ile hızlıca yakınlaştırıp uzaklaştırarak e tuşuna seri seri bastığımda spotu koyuyordu. Tabii bu olması gereken çözüm yolu değil ama geçici olarak denenebilir.

Deneyeceğim fakat işe yarar mı pek emin değilim. Dürbünü hayvana tuttuğumda dış çizgileri bile çıkmıyor. Acaba bu kötü bir dürbün kullandığımdan mıdır?

Nasıl yani? Mesela ben dürbünle bir hayvana baktığımda dış çizgileri belirmiyor veya spotlamam için e harfi çıkmıyor. Videolardan izlediğim kadarıyla onların dürbününde yakınlaştırma ve uzaklaştırma da yapılabiliyor. Acaba spotlayamamamın dürbünün kalitesiz, oyunun başında verilen normal el dürbünü olduğundan mıdır?

Deneyeceğim fakat işe yarar mı pek emin değilim. Dürbünü hayvana tuttuğumda dış çizgileri bile çıkmıyor. Acaba bu kötü bir dürbün kullandığımdan mıdır?

Olay dürbündende olabilir ya da Steam oyun dosyalarını denetleyip bir daha deneyebilirsin.

Dürbün kalitesiyle alakalı bir durum değil. Daha pahalı dürbünler ekstra özelliklere sahip oluyor sadece. Gece görüş desteği, uzaklık hesaplama gibi şeyler. Oyundaki tüm dürbünler ile spot atılabiliyor normalde. Senin sorun başka bir sebepten kaynaklanıyor olmalı. Yapımcılara mail atabilirsin veya Steam üzerinden konu açabilirsin. Oyunculara karşı gayet ilgililer. Cevap vereceklerdir mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı