mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 24 Nisan 2023 #11 MC Legends önerir misiniz? Bir de oyunun bir sonu var mı biliyor musunuz?
Jeffrey Dahmer Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 24 Nisan 2023 #12 mMichaelMYERS dedi: Arkadaşlar şimdi ben dünyada çıkan bütün AAA oyunları oynadım geriye bu klasmanda düşündüğüm Callisto, RE4 remake, Dead Island 2 kaldı. Hangisini ilk oynamalıyım? Bu aralar oyun hevesim kalmadı o yüzden iştah açıcı bir oyun lazım. Genişletmek için tıkla... En iyisi RE4 Remake kesinlikle bayıldım. Aynı şekilde Callisto'da bana bayağı güzel geldi. Dead island 2'yi daha henüz oynamadım.
mMichaelMYERS dedi: Arkadaşlar şimdi ben dünyada çıkan bütün AAA oyunları oynadım geriye bu klasmanda düşündüğüm Callisto, RE4 remake, Dead Island 2 kaldı. Hangisini ilk oynamalıyım? Bu aralar oyun hevesim kalmadı o yüzden iştah açıcı bir oyun lazım. Genişletmek için tıkla... En iyisi RE4 Remake kesinlikle bayıldım. Aynı şekilde Callisto'da bana bayağı güzel geldi. Dead island 2'yi daha henüz oynamadım.