T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde bir liste yaptım bunlara benzeyen ve bu da bu listede olmalı dedikleriniz varsa önerebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde bir liste yaptım bunlara benzeyen ve bu da bu listede olmalı dedikleriniz varsa önerebilir misiniz?
Gumiho55 Decapat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 230 Çözümler 1 11 Mart 2023 #2 Smells Like Teen Spirit ve Nirvana şarkılarını sevebilirsiniz.
T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Gumiho55 dedi: Smells like teen spirit ve Nirvana şarkılarını sevebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Onlar bu listeme gidiyor
Gumiho55 dedi: Smells like teen spirit ve Nirvana şarkılarını sevebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Onlar bu listeme gidiyor
Gumiho55 Decapat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 230 Çözümler 1 11 Mart 2023 #4 terabayt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Onlar bu listeme gidiyor Genişletmek için tıkla... Listendeki şarkılarının bir kısmını dinliyorum müzik zevkin baya iyi bence. Rock ve Metal seviyorsan önerebileceğim şarkılar var.
terabayt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Onlar bu listeme gidiyor Genişletmek için tıkla... Listendeki şarkılarının bir kısmını dinliyorum müzik zevkin baya iyi bence. Rock ve Metal seviyorsan önerebileceğim şarkılar var.
T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 Gumiho55 dedi: Listendeki şarkılarının bir kısmını dinliyorum müzik zevkin bayağı iyi bence. Rock ve metal seviyorsan önerebileceğim şarkılar var. Genişletmek için tıkla... Rock severim de bu listede zaten 100 şarkı var diğer listeye de bir şeyler eklemek istiyorum.
Gumiho55 dedi: Listendeki şarkılarının bir kısmını dinliyorum müzik zevkin bayağı iyi bence. Rock ve metal seviyorsan önerebileceğim şarkılar var. Genişletmek için tıkla... Rock severim de bu listede zaten 100 şarkı var diğer listeye de bir şeyler eklemek istiyorum.
Gumiho55 Decapat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 230 Çözümler 1 11 Mart 2023 #6 terabayt dedi: Rock severim de bu listede zaten 100 şarkı var diğer listeye de bir şeyler eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Listem şu şekilde hocam.
terabayt dedi: Rock severim de bu listede zaten 100 şarkı var diğer listeye de bir şeyler eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Listem şu şekilde hocam.