Calvin Klein Defy EDT mi EDP mi daha iyi?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Calvin Klein Defy modelinin EDT ve EDP parfümlerini kokladım ve EDT daha çok hoşuma gitti. Sizce hangisini almalıyım? EDT'nin kalıcılığı ya da yoğunluğu az mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EDP EDT EDC arasındaki fark esans miktarı ile ilgili, EDP daha kalıcıdır ama yüksek esans miktarı yüzünden sana daha ağır gelmiş olabilir.

EDT modeli koku olarak daha hafif çünkü, direkt olarak esansla alakası yok bu durumun. Aynı parfüm değiller,
Hangisi hoşunuza gittiyse onu alın, CK parfümlerinin kalıcılıkları genelde zayıf oluyor, beğendiğiniz koku da fresh bir koku olduğu için kalıcılığı öyle aman aman yüksek olmaz.

Peki almaya değer mi sizce? %50 indirimle 2650 tl

@MKarahan beğendiyseniz almaya değer, kullanacak olan sizsiniz. Kokusunu beğendiyseniz gerisi önemli değil, bakmak isterseniz benzer fiyatlarda azzaro sport, hugo man gibi seçenekler de var. Boss bottled var klasiklerden biraz bütçenin üstünde. Bence alınabilir ama sizin attığınız. İsterseniz arap klonlarına da yönelebilirsiniz bu bütçede, daha bilgili arkadaşlar da var burada.

Kokusunu beğendim fakat kalıcılığı ve yoğunluğu konusunda kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…