İ İlnaydnl Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #11 Tamamdır bana verdi de şüphelerim vardı bende size sordum giymem o zaman rezil olmaya gerek yok. Sağ olun.
Tamamdır bana verdi de şüphelerim vardı bende size sordum giymem o zaman rezil olmaya gerek yok. Sağ olun.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #12 İlnaydnl dedi: Yolladım. Genişletmek için tıkla... Etiket ucuz etiket gibi duruyor, kumaşı kaliteli duruyor eğer baskıyı da esnetince çatlama vb yapmıyorsa a kalite replikadır.
İlnaydnl dedi: Yolladım. Genişletmek için tıkla... Etiket ucuz etiket gibi duruyor, kumaşı kaliteli duruyor eğer baskıyı da esnetince çatlama vb yapmıyorsa a kalite replikadır.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2023 #13 İçinde bir etiket daha olur Calvin Klein'lerde
İ İlnaydnl Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #14 emirtmurr dedi: İçinde bir etiket daha olur calvin Klein'lerde. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
emirtmurr dedi: İçinde bir etiket daha olur calvin Klein'lerde. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2023 #15 İlnaydnl dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz tişörtün iç yüzünde çoklu bir etiket daha olması lazım sadece calvin Kleinler'de değil hatta birçok dünya markasında böyledir. Diğer türlü pazar ürünüdür zaten. 1. kalite replika bile değil.
İlnaydnl dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz tişörtün iç yüzünde çoklu bir etiket daha olması lazım sadece calvin Kleinler'de değil hatta birçok dünya markasında böyledir. Diğer türlü pazar ürünüdür zaten. 1. kalite replika bile değil.