Calvin Klein vs Hugo Boss

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Parfüm bazında hangisini daha çok beğeniyorsunuz? Ayrıca @Aron feller 1 hocamı da konuya davet ediyorum, konu hakkında tartışabiliriz.

Parfümler;
EDT: Eau de toılette.
EDP: Eau de parfum.
Olarak ikiye ayrılır.
EDT: Kısa yaygın olmaz 15 20 dakika içerisinde kaybolur
EDP: Uzun süre ortamda kendini belli eder ve zor kaybolur kokusu.
Sonraki aşamamız ise;
Bekleme tarihi geçen parfümler zaten sizin de bahsettiğiniz gibi kolonya kokar. Önerim satın aldığınız yeri değiştirmenin ithalatcı kim distribütör kim öğrenmeniz.
Kaldı ki CK zaten uzun süredir bu piyasanın tek hakimi bence Bargello diye bir kötü parfüm savunmak zaten CK kalitesi bilmiyoruma yakındır. Ayrıca her modelini test edip kullandığım markalardır. Hugo Boss ve CK üstüne üstlük Versace Million gibi markalarda kullandın iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir düzeltme, dörde ayrılır. Saf parfüm, EDP, EDT ve EDC olmak üzere. EDC'ler kolonya ya da 50 liraya satılan parfümler olduğu için kategoriye dahil olarak almayabiliriz.

Virgül kullanmadığınız için metnin sonrasında ne demek istediğinizi tam anlamadım ancak Bargello süper diye övmedim eğer öyle bir şeyden bahsediyorsanız. Ayrıca gidip klasik kişisel bakım mağazalarından aldım iki kokuyu da. Kolonya gibi kokma kısmı işin biraz geyik tarafı, ancak bekledikten sonra lüks mekanlarda verilen limonlu 30x30 ıslak mendil kokularını andırdığını söyleyebilirim.

Dediğiniz markaları da kullandım, dediğim gibi. Calvin Klein kalitesine lafım yok, fiyat ve performansı açısından kendi çapında iyidir. Ancak baba bir Hugo Boss ile CK One'ı kıyaslamaya koyamayız. F/P kısmı bir yana, kalitesi bir yana bir noktadan sonra

Yazım kuralları hakkında pek bilgim yok o yüzden virgül koymuyorum ceza almıyım diye o yüzden kusura bakma. Klasik kişisel bakım mağazalarından aldığın ürünler distribütörden alınan ürün söz konusu olabilir mi sence?

CK net.

Ayrıca şunu sorayım en son kullandığın Hugo Boss hangi firma çıkışlıydı?
Hugo çok çok daha iyi. Klasik Bottled serisi bir yana Triumph Elixir olsun, Scent Elixir olsun başka parfümleri olsun çok daha kaliteli. Calvin Klein parfüm konusunda çok düşük seviyede.

Oradan alınan ürün de sahteyse nereden alınması gerekiyor ki? Eğer bu konuda çok eminseniz Sephora'da da CK One'ı denediğimi hatırlıyorum. Devasa bir fark olsaydı hatırlardım mutlaka.

Hugo çok çok daha iyi. Klasik Bottled serisi bir yana Triumph Elixir olsun, Scent Elixir olsun başka parfümleri olsun çok daha kaliteli. Calvin Klein parfüm konusunda çok düşük seviyede.
Triumph Elixir'i ben fazla sevemedim ancak Scent Elixir ya da direkt Hugo Boss The Scent serisindeki bir koku CK tarafındaki en iyi kokuları geçmeye yeterli.

CK serisinde güzel parfüm yok zaten üst seviye designer denebilecek.

CK iyi ben vazgeçmem.

Peki sana distribütör faturası sunabilir misin? Bana ben kanıt olarak sunabilirim. Hem de çoklu adet alırım.

Alınması gereken yerle konusu hakkında çok bilgim yok ama Mavi Kozmetik distribütördür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…