Calypso kalıcı olarak Türkçe yama yapmayı bırakmış olabilir

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Calypso kalıcı olarak Türkçe yama yapmayı bırakmış olabilir.

Calypso diye bir Discord sunucusu var. Türkçe yamalari guzel, ama sanirim artik Türkçe yama gelmeyecek. Spider-Man 2 cikinca Türkçe yamayı Makine Çeviri yapar sanirim da, Lost Records: Bloom & Rage'i cikinca yapar mi bilmiyorum, muhtemelen Calypso yapardi. Benim açımdan iyi olmadi gibi. Yine de teşekkür ederim.

Screenshot_2025-01-21-14-28-14-592_com.discord.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu türkçe yama muhabbetini paralı sisteme çevirmeseler iyi olacak. Ne güzel eskiden ücretsiz olarak yapılıyordu. Abidik gubidik üyelik sistemi tarzında şeyler çıkarıp içine ettiler. İstedikleri ücretlerse çok fazla sanarsın Netflix kullanıyoruz. Bu şekilde yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Zaten her şey pahalı bir de yamaya para vermeyeceğiz.

Şu türkçe yama muhabbetini paralı sisteme çevirmeseler iyi olacak. Ne güzel eskiden ücretsiz olarak yapılıyordu. Abidik gubidik üyelik sistemi tarzında şeyler çıkarıp içine ettiler. İstedikleri ücretlerse çok fazla sanarsın Netflix kullanıyoruz. Bu şekilde yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Zaten her şey pahalı bir de yamaya para vermeyeceğiz.

Calypso ucretsiz idi. Ben ucretsiz kullanabiliyordum.

Ekibin yamalarını kullanmasam bile takip ediyordum. Şu ana kadar kişisel görüşüm olarak gerçekten yamaya ihtiyacı olan bir tane doğru düzgün oyun çevirdiklerini görmedim açıkçası. Çeviri yapmak için seçtikleri oyunlar yüzünden pek akılda kalıcı bir ekip olmayacaklar.

Ekibin yamalarını kullanmasam bile takip ediyordum. Şu ana kadar kişisel görüşüm olarak gerçekten yamaya ihtiyacı olan bir tane doğru düzgün oyun çevirdiklerini görmedim açıkçası. Çeviri yapmak için seçtikleri oyunlar yüzünden pek akılda kalıcı bir ekip olmayacaklar.
Hocam zaten şimdiki oyun çeviriciler nerede oynanmayan, gereksiz oyun var onları çevirip duruyorlar. Popüler ve yeni çıkmış bir oyunu kısa sürede çevirme çabası kimsede yok.

Hocam zaten şimdiki oyun çeviriciler nerede oynanmayan, gereksiz oyun var onları çevirip duruyorlar. Popüler ve yeni çıkmış bir oyunu kısa sürede çevirme çabası kimsede yok.

Sadece yeni olmasına gerek yok. Bir sürü metin ağırlıklı eski oyunlar var. Özellikle RPG tarzı oyunlara hiç kimse çevirmekle uğraşmıyor ama bunlar zaten yama gerektiriyor.

Calypso ekibi tekrardan yama çalışmalarına geri dönmüş. Bu güzel haberi vermiş olayım. Zaten sayılı çeviri grupları kalmışken yama gruplarının çeviri işlerini bırakması biz oyuncular için ciddi manada üzücü oluyor.

@VolkTyson Ekibine yeni yama çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Biz oyuncuları da bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı