ilgaz_ise Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:16 #1 Calypso'nun dispatch Türkçe yaması güvenilir midir? Kullanan var mı?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.693 Çözümler 170 Bugün 01:17 #2 Güvenilir.
ilgaz_ise Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:20 #3 Gereksiz Eleman dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim ama çalıştırırken Windows kişisel bilgisayarınızı korudu diyor
Gereksiz Eleman dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim ama çalıştırırken Windows kişisel bilgisayarınızı korudu diyor
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.693 Çözümler 170 Bugün 01:21 #4 ilgaz_ise dedi: Yükledim ama çalıştırırken Windows kişisel bilgisayarınızı korudu diyor. Genişletmek için tıkla... O SmartScreen uyarısı. Dosyanın zararlı veya temiz olduğu anlamına gelmiyor. Ek bilgi > Yine de çalıştır diyerek açabilirsiniz dosyayı.
ilgaz_ise dedi: Yükledim ama çalıştırırken Windows kişisel bilgisayarınızı korudu diyor. Genişletmek için tıkla... O SmartScreen uyarısı. Dosyanın zararlı veya temiz olduğu anlamına gelmiyor. Ek bilgi > Yine de çalıştır diyerek açabilirsiniz dosyayı.
ilgaz_ise Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:22 #5 Teşekkürler Gereksiz Eleman dedi: O SmartScreen uyarısı. Dosyanın zararlı veya temiz olduğu anlamına gelmiyor. Ek bilgi > Yine de çalıştır diyerek açabilirsiniz dosyayı. Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler Gereksiz Eleman dedi: O SmartScreen uyarısı. Dosyanın zararlı veya temiz olduğu anlamına gelmiyor. Ek bilgi > Yine de çalıştır diyerek açabilirsiniz dosyayı. Genişletmek için tıkla...
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.907 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:31 #6 ilgaz_ise dedi: Calypso'nun dispatch Türkçe yaması güvenilir midir? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Güvenli.
ilgaz_ise dedi: Calypso'nun dispatch Türkçe yaması güvenilir midir? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Güvenli.
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 418 Çözümler 6 Yer Türkiye Bugün 01:44 #7 ilgaz_ise dedi: Calypso'nun dispatch Türkçe yaması güvenilir midir? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Türkçe yama yapimcisiyim kesinlikle güvenli onlar .dll yolu ile çalışıyor nedeni bilmiyorum ama virüs olarak gözüken şeyler normal çünkü imzalanmamis.
ilgaz_ise dedi: Calypso'nun dispatch Türkçe yaması güvenilir midir? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Türkçe yama yapimcisiyim kesinlikle güvenli onlar .dll yolu ile çalışıyor nedeni bilmiyorum ama virüs olarak gözüken şeyler normal çünkü imzalanmamis.