okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #11 Silinen üye dedi: Onarılmaz. Elinize çekiç alın ve doya doya camı kırın. Sonrasında yenileyin. Tek çare bu. Genişletmek için tıkla... Öneri iyi
Silinen üye dedi: Onarılmaz. Elinize çekiç alın ve doya doya camı kırın. Sonrasında yenileyin. Tek çare bu. Genişletmek için tıkla... Öneri iyi
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 7 Mart 2023 #12 velidhamamcioglu dedi: cam yapısı gereği ısı olmadan tamir edilemez, çatlakları giderilemez. Genişletmek için tıkla... Doğru. Araba camına da ısıl işlem uygulanmadığı için mecbur değişim Vavien. dedi: Sözde işe yarıyor ama pratikte neredeyse bomboş. Genişletmek için tıkla... Çok ufak çatlaklar reçine yöntemi ile kapanıyor ama yakında bakınca yoğunluğu görürsün. Bu yukarıda konu sahibininki çatlak ile kırık arası bir şey. En sağ üstteki "Stars" yazan ufak çatlak gideriliyor.
velidhamamcioglu dedi: cam yapısı gereği ısı olmadan tamir edilemez, çatlakları giderilemez. Genişletmek için tıkla... Doğru. Araba camına da ısıl işlem uygulanmadığı için mecbur değişim Vavien. dedi: Sözde işe yarıyor ama pratikte neredeyse bomboş. Genişletmek için tıkla... Çok ufak çatlaklar reçine yöntemi ile kapanıyor ama yakında bakınca yoğunluğu görürsün. Bu yukarıda konu sahibininki çatlak ile kırık arası bir şey. En sağ üstteki "Stars" yazan ufak çatlak gideriliyor.
Persseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 2.050 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Konya veya İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2023 #13 Yorumlar için teşekkür ederim, babamla konuştum bu tarz cam onarma kiti almaktan vazgeçirdim. Artık ne zaman değiştirirsek
Yorumlar için teşekkür ederim, babamla konuştum bu tarz cam onarma kiti almaktan vazgeçirdim. Artık ne zaman değiştirirsek