Cam mouse pad alınır mı?

Bütçe
1000

ca9an

Megapat
Yer
Muğla
Arkadaşlar hepinize iyi günler.
Anlık olarak klassegear Pro grey map lines 70x30 ve dav3 Pro kullanıyorum. Mouse arkadaşımdan geldiği için skatesler inanılmaz çizik içinde değiştirmek istiyordum, araştırırken X-raypad Obsidian skateslerin iyi olduğunu fakat cam yüzeylerde çok daha iyi performans verdiklerini okudum.

Cosmic Glass V2 Compact Mousepad (2. eline bakarsam neredeyse aynı fiyattalar.)

Bu ikisi arasından hangisini almalıyım? Ya da değiştirmeme gerek var mı, çok fark hisseder miyim?
Litepadden daha iyi olduğunu düşündüğünüz padler varsa önerilere de açığım.
Cam mouse pad kullananlar sleeve olmadan zor oluyor onu da almalısınız gibi yorumlarını da gördüm kullanan varsa deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.

Hocam cam hariç hem Razer Firefly V1, hem Glorious Elements Ice cam difüzyon, hem Hyper-x Pulsefire hem de Klasse Longteng yüzeylerini deneyimledim. Aralarında Glorious oyundan öte tam bir çalışma mousepad'i. Logitech MX Masters 3S fare ile yüzeyin değişik yapısı ve mousepad yumuşaklığıyla saatlerce harika konfor ve performans veriyor. Ama oyun için Longteng mousepad özellikle cam skatezlerde harika bir kontrol ve speed dengesi sundu. Razer'ın sert yüzeyi de ilk başlarda harikaydı ama zamanla aşınma yaşadım. Bu benzer aşınma illa ki diğer polikarbonat veya benzer malzemelerde de yaşanacaktır diye takmin ediyorum. Cam bu konuda evet çok uzun ömürlü ama bir toz dahil düşse skatezlerin altında onun hissedildiği, farklı bir ses ve tene temasında da farklı bir hissiyatı olduğu için o nedenle kolluk takılması gerekrtiğini belirtmiş olaiblirler. Tabi bunun ynaında bilek terlemesi ve vücut yağının da cama yapışması sözkonusu.

Ama bence seni tatmin edebilecek ve cama yakın olacak indirimdeki Razer Sphex V3 tavsiye ederim.

70.jpg

71.jpg

72.jpg

Arkadaşlar hepinize iyi günler.
Anlık olarak klassegear Pro grey map lines 70x30 ve dav3 Pro kullanıyorum. Mouse arkadaşımdan geldiği için skatesler inanılmaz çizik içinde değiştirmek istiyordum, araştırırken X-raypad Obsidian skateslerin iyi olduğunu fakat cam yüzeylerde çok daha iyi performans verdiklerini okudum.

Cosmic Glass V2 Compact Mousepad (2. eline bakarsam neredeyse aynı fiyattalar.)

Bu ikisi arasından hangisini almalıyım? Ya da değiştirmeme gerek var mı, çok fark hisseder miyim?
Litepadden daha iyi olduğunu düşündüğünüz padler varsa önerilere de açığım.
Cam mouse pad kullananlar sleeve olmadan zor oluyor onu da almalısınız gibi yorumlarını da gördüm kullanan varsa deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.
FPS oyunları oynuyacaksan hayır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı