Cam mouse pad önerisi

• Konuyu başlatan yklc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.918
Bütçe
Sınırsız

yklc

Hectopat
Daha fazla  
Cam mouse pad alacağım kullandığım mouse Razer DeathAdder V3 Pro şu an için skypad 3.0, Wraith cosmic ve Razer atlas arasında kaldım. Ama Razer diğerlerin göre bir tık önde çünkü şöyle bir şey duymuştum Razer fareler Razer mousepadlarde daha bir iyi çalışıyormuş bu doğru mu bilmiyorum bunun hakkında da bilgi verirseniz çok iyi olur.

Razer mousepadler daha iyi çalışıyor mu bilmiyorum fakat bütçem olsa muhtemelen Skypad alırdım, tabii çok pahalı onu da göz önüne almak lazım. Ben Wraith almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda bakalım.
Ne karar verdiniz acaba? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Hangi mouse ile kullandığınızı da söyleyebilir misiniz?

Ne karar verdiniz acaba? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Hangi mouse ile kullandığınızı da söyleyebilir misiniz?
Lamzu Atlantis Mini ile Cosmic kullanıyorum, ürün hibrit control ile speed arasında fakat cam olduğu için biraz daha speede yakın. Camı her gün camsil ile silmek gerekiyor yoksa bir süre sonra sensör sapmaya başlıyor. Ayrıca mouse skatezlerini biraz daha fazla eritip skatez arasına fazla toz götürüyor skatezleri de temizlemek gerekiyor. Ben kumaş padlere göre daha fazla memnun kaldım, özellikle FPS oyunlarında eskiden elim yavaş kalırdı kolum ve bileğim mousepade takılırdı ve flickshot atarken hızlı davranamazdım, şu an böyle sorunlarım yok fakat dediğim gibi her el sonu camsille silip tozlarını almak gerekiyor.

Lamzu Atlantis Mini ile Cosmic kullanıyorum, ürün hibrit control ile speed arasında fakat cam olduğu için biraz daha speede yakın. Camı her gün camsil ile silmek gerekiyor yoksa bir süre sonra sensör sapmaya başlıyor. Ayrıca mouse skatezlerini biraz daha fazla eritip skatez arasına fazla toz götürüyor skatezleri de temizlemek gerekiyor. Ben kumaş padlere göre daha fazla memnun kaldım, özellikle FPS oyunlarında eskiden elim yavaş kalırdı kolum ve bileğim mousepade takılırdı ve flickshot atarken hızlı davranamazdım, şu an böyle sorunlarım yok fakat dediğim gibi her el sonu camsille silip tozlarını almak gerekiyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için peki terletiyor mu kolunuzu? Mouse skatezleriniz cam değildir sanırım. Cam skatez + kumaş pad daha mantıklı diyorlar bir kaç videoda ve yorumlarda gördüm.

Kolluk kullanıyorlar genelde denediniz mi kollukla da aynı şekilde her seferinde silmek mi gerekiyor?

Teşekkür ederim yorumunuz için peki terletiyor mu kolunuzu? Mouse skatezleriniz cam değildir sanırım. Cam skatez + kumaş pad daha mantıklı diyorlar bir kaç videoda ve yorumlarda gördüm.

Kolluk kullanıyorlar genelde denediniz mi kollukla da aynı şekilde her seferinde silmek mi gerekiyor?
Kolluk ile de kolluk olmadan da denedim arada büyük fark yok, kolluk yazın terletiyor hatta. Kolluk kullansanız bile sürekli olarak silmek gerekiyor yoksa dediğim gibi sensör sorunlarıyla ya da rahatsızlık verici bir toz hissi var onu yaşıyorsunuz. Onun dışında hayır cam skatez kullanmıyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı